Etter å ha skrevet en kommentar på en bokomtale, dukker jeg opp under "Snakket sist", men ikke under "Sist sagt". Mer har jeg ikke å si annet enn å spørre hva dette kommer av.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Skrev nettopp en kommentar til en bokomtale jeg også og opplevde det samme som deg. Synes det er tungvint, for det gjør jo at jeg heller ikke alltid får lest kommentarer til bokomtaler fra andre bokelskere her inne. Håper det blir gjort noe med dette!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Har opplevd det samme og det skjer alltid når jeg kommenterer under en bokomtale. Vet ikke hvorfor det er slik, men det er da sikkert noe adm. kan gjøre noe med hvis han vil.
Nå tror jeg det må være en stund siden han har åpnet og lest hva som står i "Forslagskassa" som han laget til oss.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Kan det være i forbindelsen med den som hadde siste ordet!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Siste ordet er foreløpig mitt, så nei, det tror jeg ikke. Husker forøvrig å ha opplevd det samme ved kommentering på lister.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Synnøve H HoelMalinn HjortlandkntschjrldBerit RBertyFarfalleAnne-Stine Ruud HusevågSilje-Vera Wiik ValeFriskusenHilde H HelsethEgil StangelandNicolai Alexander StyveelmeRufsetufsaHanne Kvernmo RyeJenny Dahl BakkenErlend Rødal VikhagenJakob Lund KlausenPirelliFindusVannflaskeBerit B LieHilde Merete GjessingNina M. Haugan FinnsonMcHempettAkima MontgomeryHarald KDanielDemeterTove Obrestad WøienJoakimKirsten LundChristoffer SmedaasKjell F TislevollKuboaaEileen BørresenmgeHeidiTonesen81Marianne  Skage