Hei!

Jeg har vært medlem i ca et år, men er litt forvirret over hvordan dette fungerer, hvordan folk kommer i kontakt med hverandre her og hva man egentlig diskuterer. Er det anmeldelser av bøker eller er det også åpent for å diskutere selve temaene som omtales i bøkene?

Per nå bruker jeg siden for å huske hva jeg har lest i hvilke bøker og til å vise verden hva jeg interesserer meg for. Leser generelt for å lære noe, mer enn for underholdningen, så da passer det fint å skrive noen korte bokanmeldelser i ny og ne.

Hvordan bruker du bokelskere? Hva får du ut av det?

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Den viktigste kvaliteten jeg tror de fleste brukerne her inne søker - og får - er fellesskapet med andre med interesse for bøker. Diskusjonene og aktiviteten har inne kan forsåvidt ha mange ulike slags tilknytninger til bøkenes verden, så kan man jo mene hva man vil om det er et pluss eller noe som gjør nettstedet "uryddig" Selv havner jeg mer og mer på plussiden.

Ellers er det jo slik at Bokelskerne skapes av brukerne. Og hvis du har andre, flere og/eller bedre ideer enn de som har kommet fram fra før, så er det bare å kjøre på.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Min opplevelse av bokelskere er at det er plass til alle slags diskusjoner. Om det er diskusjoner om forfatteren, tematikken i boka, språket eller det ender opp med å bli en diskusjon om frø, klær eller vinduspynt har ikke så mye å si :-)
Det er mange forskjellige mennesker her inne, mange som har ulike synspunkt og liker å diskutere så det er bare å prøve seg fram.

Selv bruker jeg siden til å holde meg oppdatert på bøker, både hva jeg leser og hva som finnes der ute. Jeg følger med på diskusjoner, sitater, anmeldelser og jeg prøver å bidra selv når jeg føler jeg har noe å tilføre eller bare ønsker å ytre mitt synspunkt. Det jeg får ut av det varierer, noen ganger er det bare underholdning, litt som å lese en nettavis. Andre ganger lærer jeg noe nytt om bøker jeg har lest, andre synspunkt eller ting jeg har gått glipp av eller ikke fundert over. Noen ganger får man også kontakt med andre med samme sinn.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg leser diskusjoner rundt bøker jeg har lest, og sjekker opp korte (?) omtaler, terningkast og diskusjoner rundt bøker jeg er nysgjerring på.
Har jeg lest bøker som treffer den riktige nerven i meg, søker jeg gjerne opp profilen til medlemmer som deler min opplevelse, for å få tips til flere bøker i samme sjanger.
Ofte følger jeg diskusjoner rundt litterære emner eller om temaer som bokelskere generelt er opptatt av.
Nettstedet er supert for lesetips eller gavetips!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Leser diskusjoner jeg har interesse for og bokomtaler. Søker ofte opp bøker og finner eldre diskusjoner/ omtaler. På den måte kommer jeg over mange bøker jeg ellers ikke ville lagt merke til. Generelt mener jeg forumet kunne hatt godt av mer bredde både i diskusjonene og temaene. Så dersom du brenner inne med noe håper jeg du fyrer løs:)!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg leser bokanmeldelser og generelt hva andre leser, hvilke bøker som er populære. Liker diskusjoner, hva andre mener om boka. Er det noe jeg lurer på, kan jeg spørre. Her kan man diskutere hva som helst, men det må dreie seg om bøker og bøkers innhold.Her er det også egne lesegrupper. Jeg leser for underholdningens skyld.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Under "Om litt av hvert" kan du starte en hvilken som helst diskusjon. Det som avgjør om tråden lever er andres deltagelse. Du kan også oppnå kontakt ved å sende private meldinger. Svarer du i en annen tråd og vet at det du har på hjertet er litt på siden - ja da innleder du med det.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Gro-Anita RoenAlice NordliHilde H HelsethNicolai Alexander StyveBjørg  FrøysaaAstrid Terese Bjorland SkjeggerudMads Leonard HolvikAnne Berit GrønbechsiljehusmorSynnøve H HoelTherese LierElisabeth SveeGro Anita MyrvangEster SKirsten LundEileen BørresenTrude JensenGjertrud JacobsenHeidi HoltanHarald KEgil StangelandDemeterStig TRisRosOgKlagingTatiana WesserlingMarteKarin  JensenTor-Arne JensenReidun SvensliPiippokattaLene AndresenIngunn SIvar SandTanteMamieKikkan HaugenGodemineFindusJulie StensethMorten MüllerSilje