Er det flere enn jeg som reagerer på omslagsbildet? Jeg har ergret meg lenge over denne utgaven, som ser ut som et glansbilde i mine øyne: Ei glad, hvitkledd jente. Jeg får assosiasjoner til Sonja Henie på isen. Skulle ønske jeg kunne skanne inn mitt eget bilde (bokklubbens utgave), men det gikk i hundene for flere år siden etter å ha vært tæret av tidens tann og gjentatte flyttesjauer. Er det noen som kan ta noen grep her?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Skriv inn 9788252501643 i feltet Finn en bok. 1982 utgaven har omslagsbilde lastet inn av Parrot. Legg inn bok og bilde.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Takk skal du ha - jeg prøver det, selv om det egentlig er 1974-utgaven jeg er ute etter.

PS! Der lå jamen 74-utgaven også. Bingo!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Enig! Designeren har gjort en slett jobb, som både ergrer og undrer meg. Omslag og meningsinnhold henger ikke sammen. (Er det et filmbilde av Liv Ullmann som An-Magritt?).

Jeg har Falkbergets Verker fra 1962, Aschehoug, nydelig innbundet. Røde skinnrygger med tekst og dekor i gull og sort. Over hele forsiden og baksiden løper det gamle symbolet for kobber og to korslagte berghammere, på grå bunn, som et enkelt og delikat mønster. Jeg liker innbindingen svært godt, og legger gjerne ut en bok. Ulempen er at alle bøkene er like og at tittelen ikke står på forsiden. Det kommer derfor ikke frem at boken er An-Magritt.

Flott om noen legger ut ditt foreslåtte omslag, Marit!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Så vidt jeg kan se er det bilde av Heidi Gjermundsen Broch i rollen som An-Magritt. Jeg mener i alle fall å huske at hun var kledd slik i oppsetningen til Det Norske Teatret.

Edit: Jeg ser at det kan lønne seg å faktisk åpne spoilere før man poster, for Ellen har visst allerede skrevet det samme.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hm, - det var jo ikke meningen å trykke spoiler på den! Jeg må ha kommet borti noe;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg lurer på om dette omslagsbildet er hentet fra oppsetningen på Det norske teatret for noen år siden. Jeg så det da og syntes det var bra - tror jeg - , men nå husker jeg ingen ting!! Men bildet så kjent ut;)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Egil StangelandAnne-Stine Ruud HusevågChristinaToveHildeHeidi HoltanRisRosOgKlagingIngeborgMette-MMads Leonard HolvikAstrid Terese Bjorland SkjeggerudOleTanteMamieLailaLilleviKarina HillestadKirsten LundTheaVannflaskeAnne Berit GrønbechTone HEvaTor-Arne JensenKaren RamsvikMonika SvarstadTine SundalReadninggirl30Tore OlsensiljehusmormgeJarmo LarsenDinaStig THanne Kvernmo RyeAnniken LBjørn SturødBeate KristinHallgrim BarlaupTorill RevheimTrude Jensen