Fredrikstad bibliotek har en adventskalender om årets bøker med bokpremier. Har brukt bokelskere til å svare på de 2 spørsmålene så langt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 7 svar.

Jeg er med på den. :) Moro!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nå er første uka trukket, og jeg vant 1.12, jeg er med videre da det står at man kan vinne flere ganger. Drar ned til uka og henter boka mi!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Gratulerer! :) Jeg har vært med hver dag, men ikke vunnet noe nei. Moro likevel. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Var nede og hentet boka mi idag, fikk 'Ragnarok' av Andreas Bull-Hansen. Den er en bok jeg har lyst til å lese. Var spennende å se hvilken bok jeg fikk, om det var en jeg hadde lyst til å lese eller ikke.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Muligens det ikke var så mange som svarte første dagen. Jeg var tilfeldigvis innom før å søke etter noen bøker, og så kalenderen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Så at jeg har vunnet en gang til på den 9.12

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har også vunnet 23.12. Noen av vinnerne er ikke vist, så jeg kan ha vunnet en gang til. Skal dra ned i morgen og hente dem.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

SolTor Arne DahlMads Leonard HolvikJoakimSigrid NygaardIngunnJHilde H HelsethIngeborg GsiljehusmorBeathe SolbergOdd HebækJan Arne NygaardToveBjørg L.Thomas KihlmanKristine LouiseLailaEllen E. MartolgretemorAgnete M. HafskjoldKjersti SJon Torger Hetland SalteEivind  VaksvikTine SundalReadninggirl30Trude Jensenmay britt FagertveitKirsten LundEmil ChristiansenVibekeHarald KFarfalleLars Johann MiljeEirin EftevandrubbelDagfinn JakobsenMette-MLene AndresenNora KjærstadTom-Erik Falla