Et stort verk - denne vil glede meg i mange år.
Takk til NRK bok som jeg fikk den fra. Det er nok ikke et verk man leser fra perm til perm, men jeg kommer til å ta den frem ofte, ofte...hundredevis av dikt - hvert eneste ett har noe å si til leseren.
Å si noen få ord om denne i bloggen, yter den ikke særlig rettferdighet, men jeg strødde noen få tanker....

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Takk for et utmerket blogginnlegg, Randi!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tusen takk, Bjørg...det inneholder en del slurvefeil, skrevet i sene nattetimer..men intensjonen var god.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har alltid satt pris på hans dikt, og nå ble jeg såpass inspirert av din utmerkede omtale at diktsamlingen er bestilt på antikvariat :)
Og jeg er enig med Hilde i at bildet ditt var veldig flott!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Eg har same boka, og er heilt einig; her har me næring for sjela resten av livet! Men eg må få kommentere bildet ditt òg Randi; det var utruleg flott. Det er vanskeleg å sette kunst opp mot kvarandre, men fotoet ditt er eit kunstverk! Eg håper du har fått det i glas og ramme, kanskje saman med diktet til Falkeid?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk skal du ha, Hilde...(nei, ikke noe bilde på veggen...jeg tar så mange, en del av dem kommer i Fotobøker jeg lager).....og du har rett, dette er nok en bok man tar frem oftere enn noen annen....

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Anne LiseTine SundalLibraritas vHilde H  HelsethLogikaHedvigMartineJohnny OlsenNinaEster STorill Elisabeth RevheimHanne MidtsundIdaRandiKaren RamsvikKitsuneingar hLailaritaolineElin SkjerengCtinaMaren Hjelle AuneFru GranMarianne AugustaKrishRufsetufsaEvaErlend Risvik PaulsenGrete AastorpLisbeth Kingsrud KvistenKay NilsenBjørn SturødElinBeAjiniakraDolly DuckJulie StensethAnn ChristinØystein LTanteMamieEllen E. Martol