Jeg har fremdeles problem med at det noen ganger ikke går an å åpne lenker med spoilervarsel, mens noen ganger virker det. Har ikke greid å finne noe mønster i når det feiler. Siden det i det siste ikke har vært særlig respons fra administrator på innlegg her, går jeg over til å legge inn et spoilervarsel øverst i et åpent innlegg i stedet. Men det er synd med andres innlegg som jeg går glipp av på denne måten.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Jeg har ingen problemer med dette. Bruker en vanlig stasjonær PC og firefox nettleser. Har inntrykk av at de som har lesebrett, I-phone/pad ol. sliter av og til med enkelte funksjoner her inne. Kan det ligge der?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har hatt problemet både med iPhone og PC med Internet Explorer.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Kanskje du skulle ha installert en ny nettleser. Der finnes det mange alternativer og jeg tror alle kan lastes ned gratis.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Bruker Safari på iPhone. Jeg har ikke prøvd med Firefox og Opera som jeg forsåvidt har liggende på PCen, men ser at Karin også har problemer med Firefox. Da er det nok ikke et problem som skyldes en enkel oppgradering/ny versjon fra en type nettleser.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Tine VictoriaKirsten LundAlice NordliLailaEgil StangelandBeathe SolbergHegeBente NogvaTine SundalsiljehusmorsomniferumLene MCathrine PedersenDolly DuckConnieTor-Arne JensenKristine LouiseRonnyGeir SundetHanne Kvernmo RyeBjørg L.Torill RevheimWenche VargasRufsetufsaSigrid Blytt TøsdalKristinVannflaskeIngunnJEli HagelundRandiAPär J ThorssonPer LundElisabeth SveesveinLeseaaseKaren PatriciaHeidiStine SevilhaugTonje SivertsenVanja Solemdal