Etter at jeg leste Plogjernet som jeg ikke har lagt inn i systemet selv og skrev sitater fra den, oppdaget jeg at kun seks av fjorten sitater kommer frem under de andre utgavene og vice versa, så det er tydeligvis noe som ikke stemmer.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Helt enig, det er ikke kjekt at det er slik. Her er også andre ting som bør sees på, men det ser ut som det er vanskelig å få svar av de spørsmål som ligger i forslagskassa.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ja, og jeg synes det er leit at enkelte får svar på sine henvendelser og andre ikke.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Det som er enda mer mystisk er at jeg får fram disse seks sitatene fra deg på første side, men når jeg klikker på knappen for å få fram alle sitatene fra boka, kommer det opp 14 sitater og ingen av dem er dine. Her er det tydeligvis en feil, ja!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ja, det er merkelig. Trodde først at det var fordi jeg hadde lagt til utgaven selv som med An-Magritt. Men denne utgaven av Plogjernet fra bokklubben lå inne fra før av. Beklaget meg overfor André, men det viser seg at ikke alt fanges opp under den samme tittelen allikevel.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Egil StangelandAnne-Stine Ruud HusevågChristinaToveHildeHeidi HoltanRisRosOgKlagingIngeborgMette-MMads Leonard HolvikAstrid Terese Bjorland SkjeggerudOleTanteMamieLailaLilleviKarina HillestadKirsten LundTheaVannflaskeAnne Berit GrønbechTone HEvaTor-Arne JensenKaren RamsvikMonika SvarstadTine SundalReadninggirl30Tore OlsensiljehusmormgeJarmo LarsenDinaStig THanne Kvernmo RyeAnniken LBjørn SturødBeate KristinHallgrim BarlaupTorill RevheimTrude Jensen