Det jeg husker aller best fra den gangen jeg leste boken er tittelen, så jeg kan vel ikke si at den satt så dype spor hos meg. Men det skal sies at det var svært sjelden jeg falt for bøker jeg måtte lese i skolesammenheng, da var utgangspunktet alltid negativt :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg måtte også lese denne boken, fordi den var en del av pensum i VG3. Og jeg er så ufattelig glad for at vi brukte så mye tid på akkurat DENNE boken. Det er helt lov til å synes hva enn man vil, og jeg hadde samme meningen FØR vi ble ''tvunget'' til å lese den. Det er min favorittbok, og det går ikke en dag uten at jeg er takknemlig for at jeg leste denne i 3. klasse på videregående, og også skrev særemnet mitt om den.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er ikke sammenlignbart hvis du hadde lest og likt boken før du ble tvunget til å lese den igjen. Da er det bare en vinn vinn situasjon ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Grete AastorpEirin EftevandMcHempettSolTor Arne DahlMads Leonard HolvikJoakimSigrid NygaardIngunnJHilde H HelsethIngeborg GsiljehusmorBeathe SolbergOdd HebækJan Arne NygaardToveBjørg L.Thomas KihlmanKristine LouiseLailaEllen E. MartolgretemorAgnete M. HafskjoldKjersti SJon Torger Hetland SalteEivind  VaksvikTine SundalReadninggirl30Trude Jensenmay britt FagertveitKirsten LundEmil ChristiansenVibekeHarald KFarfalleLars Johann MiljerubbelDagfinn JakobsenMette-MLene Andresen