Er du som meg. Lei av å kaste bort tid på dårlig lesestoff, tørr jeg påstå at du ikke vil angre etter å ha satt tennene denne. Historien er både rørende og lærerrik. Vi mennesker har mye å lære av denne nysgjerrige hunden. Jeg vil anbefale boken til både bokelskere og de som ikke er spesielt glad i bøker. Den er lettlest og anbefales på det stekeste til både voksne og den yngre generasjonen, som enda ikke er bitt av "bokviruset". Ikke legg den fra deg, før du har fått med deg slutten, selv om den kan gå litt "rundt grøten" på enkelte sider i boken. Den er uten tvil, verdt det! Jeg kommer til å gi denne boken til min yngre søster på 11, som allerede er oppsukt av bokelskernes verden. ENJOY!!!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Høres ut som midt i blinken for et av barnebarna mine - hundelsker og bokorm! Tusen takk for tipset, noterer denne - nå er det snart jul :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Håper den faller i smak :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Therese HolmBeathe SolbergHarald KMads Leonard HolvikKirsten LundPrunellaLailaIngunn SHelena ETine SundalEli Hagelundritaolineingar hKarin BergLars Johann MiljeJarmo LarsenBjørg  FrøysaaEllen E. MartolPer Åge SerigstadSilje-Vera Wiik ValeCecilie69Amanda AKjersti SK. H.Heidi HoltanBrit HonningsvågHarald AndersenRuneEvaBookiacLesevimsaLisbeth Kingsrud KvistenPirelliNorahPiippokattaTurid KjendlieIna Elisabeth Bøgh VigreMonika SvarstadAnneTorill Revheim