For en del år siden så jeg en fjernsynsfilm, som antagelig bygger på en bok. Jeg kan ikke glemme den og er interessert i tips om den.
Handlingen er som følger:
Det hele foregår på landsbygda i Canada og det er vinter. En politetterforsker blir sendt til landsbygda der det har hendt en alvorlig bussulykke med en skolebuss. Det er en kvinnelig buss-sjåfør som noen hevder har kjørt uforsvarlig på glatta og forårsaket ulykken. Vi får ikke se selve ulykken, men alle involverte kommer med sin historie. Jeg minnes det var en overraskende slutt.
Er det noen som kjenner igjen dette? Er det fra en bok, eller er det bare et kjedelig filmmanuskript?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Da er jeg kommet i mål - og tusen takk til gode hjelpere. Ved hjelp fra Bokelskere fant vi fram til forfatter og bok, det lokale biblioteket fikk den videre utfordringen med å finne boka, og den var på et bibliotek langt vekk ( Holmestrand). Nå er både boka og filmen her hos meg og jeg skal kose meg med den i nyttårshelga.
Det er slik det skal være, det er godt å ha gode hjelpere.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hm, nei, ser ikke sånn ut. Men ved å google "movie bus accident canada" fant jeg filmen "The sweet hereafter" fra 97, basert på en roman ved samme navn av Russell Banks. Romanen bygger på en ekte ulykke som skjedde i Texas.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk for hjelpen. Det virker som svar to er riktig. Jeg leste på nettet og det er nok den jeg er ute etter.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Litt usikker, men kan det være filmen "The Ice Storm"? Husker ikke mer om den enn at det var vinter og vei....om det var i Canada aner jeg ikke....Går sikkert an å google.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

PiippokattaVannflaskeDaniel S.EvaCarine OlsrødAvaEileen BørresenKirsten LundReadninggirl30Kjell PsveinTheaSissel ElisabethStig TLinda NyrudMarianne_BenteDemeterHilde H HelsethKristofferNorahLene AndresenAstrid Terese Bjorland SkjeggerudChristoffer SmedaasmgeBeathe SolbergSynnøve H HoelIngvild SHeidi HoltanHanne Kvernmo RyekntschjrldGroTurid Kalvatn SchøyenIngeborg GDagfinn JakobsenellinoronilleJarlenefertitiJulie StensethTuridmaja