Det er godt mulig at denne boka ville gjort seg bedre dersom jeg hadde lest den selv, i stedet for å kjøre gjennom lydbokutgaven. For meg tok boka aldri helt av, og jeg fikk litt følelsen av at det har gått litt inflasjon i bøker fra andre deler av verden.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 8 svar.

Denne boken ble en skuffelse for meg, selv om jeg ikke hadde lest Brick Lane tidligere. Språket imponerte ikke spesielt og skjebnene ble så trauste at jeg ikke fikk noe særlig igjen for å bli kjent med dem. Og det er klart man ikke alltid skal skrive om lykkelige omstendigheter, men dette ble for kjedelig.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Enig etter 250 sider (som var hele boken) følte jeg at jeg bare var så vidt kommet i gang. De forskjellige personene var skildret svakt slik at jeg fikk ikke dannet meg bilder. Det var ingenting gjennom boken som gjorde meg nyskjerrig på hvordan det går videre. Slutten var rar, men da hadde jeg skummet de siste sidene...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skjønner! ;-) Har du forresten lest "Brick Lane" av samme forfatter? Det var noe HELT annet, synes jeg. Fantastisk bok på veldig mange plan!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg leste Brick Lane først, og gledet meg derfor til denne. Kanskje derfor nedturen ble litt stor? Fikk tips i dag om at hun har kommet ut med en tredje bok, "In the kitchen". Får se om den er kommet i pocket når jeg er i London i mai...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg mener at jeg så denne boka på norsk i en bokhandel her om dagen. Jeg kommer nok til å avvente og lese noen kritikker før jeg evt. kaster meg over denne ... I det siste har jeg nemlig kjøpt flere flunkende nye bøker (dvs. nyutgivelser) av forfattere jeg har lest bøker av tidligere, og lenge før jeg har rukket å lese dem, har de negative kritikkene kommet. Og da blir det litt tungt å starte - med mindre man bare hever seg over kritikkene. Ikke sjelden har jeg også mislikt bøker som har blitt hausset noe voldsomt opp, så det går i grunnen begge veier mht boklige skuffelser og gleder ... ;-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Styr unna. "Må aldrig opføres," skreiv Grieg om symfonien. Skulle ønskje at ein forlagsredaktør kunne ha sagt det same om denne tørre historia om livlause personar i Portugal. Forlaget skriv at dette handlar om forholdet mellom menneske, og at skildringa av dese forholda er så god. Villeiande reklame, altså. Hallbjørn Rønning les som ein helt i lydboka, men ånd av denne kalde steinen klarer hellerikkje han å skape.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

For min del får gode som dårlige kritikker meg til å lese en bok på en ennå mer bevist(oppmerksom) måte :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har også brent meg på å lese kritikker (dårlige) på bøker jeg skal til å lese. Er redd det tar piffen fra meg, og kanskje leser boken litt for raskt og "stemoderlig". Venter med å lese om hva andre bokelskere synes før jeg har lest den selv.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Julie StensethTor Arne DahlPer Åge SerigstadPiippokattaAmanda AGrete AastorpBente NogvaBenedikteLisbeth Marie UvaagTone HTurid KjendlieKirsten LundLeseberta_23DemeterStine AskeMaikenHilde VrangsagenHarald KHege H.Christoffer SmedaasHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenLinda RastennefertitiEllen E. MartolRoger MartinsenTor-Arne JensenMargrethe  HaugenTove AlmaMcHempettStian AxdalEgil StangelandVivian M.PrunellaReadninggirl30LailaÅsmund ÅdnøyBerit RVibekeThea