Dette var en bok jeg kjøpte litt fordi jeg falt så veldig for omslaget, med kaffekoppen på trappen, og så viser det seg å være en stor leseopplevelse i tillegg! Her kjedet jeg meg ikke ett sekund og syntes det var en jordnær og troverdig fortelling i tillegg til å være god underholdning!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Det at historien handlet om helt "vanlige" mennesker, med både eksistensielle kriser og dagligdagse problemer som noen og enhver kan kjenne seg igjen i, var det jeg likte best ved boka! Muligens var den litt forutsigbar, men syntes ikke det gjorde noe i denne boka, siden den var så velskrevet og hadde masse livsvisdom! Summen av dette var det som gjorde at tern.kastet ble høyt for min del!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

Linda RastenMads Leonard HolvikAnn EkerhovdBerit B LieHegeHarald KHeidi HoltanKirsten LundInger-LiseTrygve JakobsenDolly DuckReadninggirl30TheaHilde H HelsethCathrine PedersenAgnete M. HafskjoldTine SundalBeathe SolbergTjommiLene MBjørg Marit TinholtConnieToveJakob SæthrealpakkaPär J ThorssonSynnøve H HoelFindusEllen E. MartolDaffy EnglundMonica CarlsenIngunnJKarin BergIngeborg GEli HagelundGrete AastorpAkima MontgomeryNora FjelliAnniken RøilAliceInsane