Denne boka er etter min mening den mest uhyggelige av alle bøkene Paul Auster har skrevet. Det er sikkert minst 15 år siden jeg leste den. I går så jeg filmatiseringen av boka, og jeg har skrevet om den på bloggen min. Her er linken!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Jeg fikk et hyggelig lite tilbakeblikk ved å lese om filmen The Music of Chance på bloggen din :-) Jeg så filmen like etter at den kom ut og har møtt få som kjenner til den. Enig med deg at det er en film som fortsatt bør ses! Jeg leste romanen først og anbefaler den på det varmeste. Du finner dessuten en herlig liten humoristisk eller underfundig og lur hilsen fra selveste forfatteren, Paul Auster, i sluttscenen! Der dukker han faktisk opp i egen person. Det skjer fort, men han er der! (hans "sluttsignatur"). Ta det gjerne med på bloggen selv om det kanskje er for spesielt interesserte :-) Auster ruler! :-)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Var inne på bloggen din og leste om fillmen. Den må jeg se, men først vil jeg lese boka! En Paul Auster bok jeg visstnok ikke har fått med meg!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg kjøpte filmen på e-bay! Ellers er den vanskelig å få tak i!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Takk for tipset! Jeg har merket meg at den er vanskelig å få tak i, har lett litt etter den på forskjellige nettbutikker, men har ikke vært på e-bay ennå! Da skal jeg titte innom der! Ellers skal jeg akkurat til å begynne på boka i dag, gleder meg! Alltid best å lese boka først før en ser filmen synes jeg!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Astrid Terese Bjorland SkjeggerudJulie StensethKirsten LundChristoffer SmedaasKaren PatriciaBertyFlettiettesiljehusmorSigrid Blytt TøsdalLailaHarald KDemeterIngvild SBeathe SolbergRisRosOgKlagingLars Johann MiljeTrude JensenAnneWangTine SundalIngunnEileen BørresenVigdis VoldBerit B LieAnn ChristinStine SevilhaugErlend Rødal VikhagenIngunn STralteTheaTerje MathisenRune U. FurbergEgil StangelandCarine OlsrødDressmyshelfLisbeth Marie UvaagIna Elisabeth Bøgh VigrePiippokattaTove Obrestad WøienSissel ElisabethKari Fredriksen