Jeg har lagt merke til at sitatene vi skriver ikke lenger knytter seg til bare én bok,som de gjorde før, og som bokomtalene gjør. Da jeg ikke ønsker å repetere sitater som er skrevet før, må jeg gå inn å sjekke hver enkelt utgave for å se at ingen har skrevet sitatet tidligere.

Er det vanskelig å fikse på?

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 13 svar.

Sånn er det faktisk blitt med diskusjonene også. Da jeg hadde avsluttet Bleak House av Dickens, gikk jeg inn og lette etter kommentarer om boka. Ingen! Men under en annen utgave fant jeg litt. Det blir tungvint å navigere seg fram hvis dette gjelder for alle bøker som foreligger i flere utgaver.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg ser nå at jeg har skrevet det samme fine sitatet fra boka An-Magrit som du, jeg beklager det, men jeg så det ikke for det lå ikke under "min bok"
Godt du sier i fra for det beste hadde vært om de kunne slåes sammen når en skriver fra samme bok.

Vi har jo samme boka bare i ulik innpakning, da synest jeg det hadde vært greit om diskusjoner, sitater, eiere o. l. kunne vises sammen hvis det lar seg gjøre.

Det er en stund siden vi har hørt noe fra administrator, håper han kan gi oss noen svar snart :)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Etter at jeg leste Plogjernet som jeg ikke har lagt inn i systemet selv og skrev sitater fra den, oppdaget jeg at kun seks av fjorten sitater kommer frem under de andre utgavene og vice versa, så det er tydeligvis noe som ikke stemmer.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Helt enig, det er ikke kjekt at det er slik. Her er også andre ting som bør sees på, men det ser ut som det er vanskelig å få svar av de spørsmål som ligger i forslagskassa.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ja, og jeg synes det er leit at enkelte får svar på sine henvendelser og andre ikke.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Det som er enda mer mystisk er at jeg får fram disse seks sitatene fra deg på første side, men når jeg klikker på knappen for å få fram alle sitatene fra boka, kommer det opp 14 sitater og ingen av dem er dine. Her er det tydeligvis en feil, ja!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ja, det er merkelig. Trodde først at det var fordi jeg hadde lagt til utgaven selv som med An-Magritt. Men denne utgaven av Plogjernet fra bokklubben lå inne fra før av. Beklaget meg overfor André, men det viser seg at ikke alt fanges opp under den samme tittelen allikevel.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Hva med når en skriver om en bok som også i en annen bok som en del. Slik som en del for en triologi som også er gitt ut som et bind.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg er helt enig med Karin Jensen under her. Skriv sitater og bokomtaler der du synes det passer. Om du skulle resitere noe som er skrevet før, så spiller det ingen rolle. En god ting kan ikke sies for ofte.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg synest du skal skrive der du synest det passer best. Noen ganger går det an å skrive under hver bok i f.eks. en trilogi, eller du tar en oppsummering under siste bok. Er det 2 eller 3 bøker i en bok er det greit å skrive når den er ferdiglest.
Det er vel ingen fasit på hvordan en gjør det, så du passer det inn slik det faller seg naturlig for deg. Det er nå min mening da :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ingenting å beklage. Før ble alle sitatene samlet under én bok, nå er det forandret. Ingen kan forlange at vi skal lete under de forskjellige utgavene for å se om noe er skrevet før. Håper også at det kan bli fikset på.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Vet ikke om jeg snakker forbi deg når jeg sier at noen av sitatene ligger "fremme" på bokena detaljside. Resten ligger de(n) neste siden(e) "Se alle sitatene fra verket"

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, du gjør nok det. Jeg oppdaget det nå når vi leser An-Magritt. Alle sitatene havner ikke under en og samme bok. Jeg har en annen utgave enn for eksempel Karin Jensen og Lillevi. De sitatene jeg har skrevet står ikke under boken som Lillevi og Karin leser. Sånn var det ikke før.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

ChristinaToveHildeHeidi HoltanRisRosOgKlagingIngeborgMette-MMads Leonard HolvikAstrid Terese Bjorland SkjeggerudOleTanteMamieLailaLilleviKarina HillestadKirsten LundTheaVannflaskeAnne Berit GrønbechTone HEvaTor-Arne JensenKaren RamsvikMonika SvarstadTine SundalReadninggirl30Tore OlsensiljehusmormgeJarmo LarsenDinaStig THanne Kvernmo RyeAnniken LBjørn SturødBeate KristinHallgrim BarlaupTorill RevheimTrude JensenCecilieIngrid Hilmer