Denne boka likte jeg bedre og bedre for hvert kapittel Den er lidenskapelig politisk Spennende Apokalyptisk Sær på det viset som er typisk for Gert Nygårdshaug En oppfølger til Mengele Zoo og en forløper for Afrodites basseng

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 5 svar.

De er fantastiske bøker alle tre. Afrodites basseng fordi den på en merkelig måte gir et håp midt oppe i dramatikken, Mengele Zoo fordi den forteller en historie som er viktig å høre, også i dag, og Himmelblomsttreet fordi den binder de to andre bøkene godt sammen. Helt klart mine favoritter når jeg ser dem i sammenheng.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg likte jungelsekvensene best. Klarte aldri helt å engasjere meg i den litt sære rammefortellingen med Stephen Hawking og den europeiske krigen osv., og bakgrunnshistorien til hovedpersonen hadde nok vært mer spennende lesning om den hadde kommet først og ikke midt inni fortellingen. Resultatet blir litt rotete og gir boka inntrykk av å ville mye mer enn den klarer å levere.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jungelsekvensene var helt klart best. Holdt nesten på å legge fra meg boken helt på starten da denne såkalte Eagleking begynte å komme med, hm, var det gåter..? og veldig enig i resten av det du sier. Nei, Himmelblomsttreet var nok ikke like bra som Mengele Zoo, men nå er jeg i hvert fall klar for Afrodites basseng.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Her må jeg bare bemerke at jeg til de grader er uenig, jeg syns boka er fantastisk bra og den klarer å levere!!!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Helt enig, den ble bare bedre og bedre. Hadde store vansker med å legge den fra meg. Selv om den begynner å bli noen år, så er temaet like brennhett idag. Fantastisk bok, jeg skal definitivt lese mer av Nygårdshaug.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Grete AastorpLinda RastenAnniken RøilritaolineHarald KAnne-Stine Ruud HusevågEirin EftevandKirsten LundEgil StangelandTatiana WesserlingTherese LierIngunn SLisbeth Kingsrud KvistenGroCathrine PedersenBenedikteRufsetufsaIngeborg GNinaStig TVannflaskeTonjeIvar SandTheaLiv-Torill AustgulenAlice NordliTonesen81EvagretemorHelge-Mikal HartvedtDemeterKarin BergRisRosOgKlagingJan-Olav SelforsHeidi LChristinasiljehusmorToveEllen E. MartolTone H