Lesetørken fortsetter for min del, så jeg holder på med The mystery of Mercy Close fra forrige helg. Leser også Momma, don't hit me av Shannon Bowen, hun førte en slags dagbok da hun mistenkte at barnet i naboleiligheten ble utsatt for mishandling. 

Forhåpentligvis får jeg laget noen gf kikertboller til å ha ved siden, men det kommer ann på om vaktmesteren får ordnet rørene til kjøkkenvasken før helga.

God helg!

Hva er dine planer for helgen?

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 31 svar.

Leser The Old Curiosity Shop og den er foreløpig den dårligste jeg har lest av Dickens. Vanligvis koser jeg meg stort når jeg leser hans bøker, men denne gleder jeg meg til å bli ferdig med.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har lest Pippa Lees hemmelige liv av Rebecca Miller.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Les - sakte - fordi eg gjerne vil at boka skal "vare" lenge - Himmelens fange av Carlos Ruiz Zafon. Lyttar innimellom til Daisy sisters av Henning Mankell.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har berre få sider igjen av Om å skrive av Stephen King. (Eit innlegg av Natalie Normann gjorde meg svært nysgjerrig på boka).
Har elles begynt på Svart mamba av Nadifa Mohamed...litt usikker på om det er ein fulltreffer for meg. Om den vert lagt tilside, står Kvinnen i buret av Adler-Olsen for tur - neste bok i lesesirkel.
God lesehelg!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

"Kjempenes fall" av Ken Follett som var planlagt lest ferdig neste helg, har fremdeles ca 100 sider den vil dele med meg. Nå er krigen over og det blir spennende å se hvordan freden oppleves for de involverte. Denne helgen skal jeg helt klart få vite det.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne helgen leser jeg "Jenta som dykket inn i jordens indre" av Sabina Berman. Dette er en bok jeg aldri hadde hørt om og som jeg tilfeldigvis plukket med meg fra en hylle på biblioteket. Den har falt veldig i smak:-) Ellers hører jeg på "Vindens skygge" av Carlos Ruiz Zafòn. Har kun 1,5 cd igjen av boken :-( Skulle ønske det var mer. Magisk å høre på i høstregnet.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Leser skammen av Bergljot Hobæk Haff, får antakelig lest den ut i løpet av helga. Interessant lesing og noe av handlinga forgår i mitt nærområde i tillegg. Har bestilt renhetens pris idag Pga at jeg synes hun skriver veldig bra. God lesehelg:.)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det blir truleg til at eg byrjar på 'Paganinikontrakten' av Lars Kepler. Leselysta er framleis ikkje heilt på topp, og då er det alltids greit med litt krim.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Håper du får orden på rørene dine;-) på kjøkkenet lykke til

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk, rørene er nå i orden så da blir det levelig her i helga :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skal lese Blitzregn 10-år med Kaizers Orchestra;-) Av Paal Audestad og resten av ildmannen av Torkil Damhaug,Grøssende spennende;-)))) God Lesehelg folkens..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne helgen blir det noveller (Tsjekhov og Dagerman ("Nattens leker".) Får ikke tid til å begynne på en roman. Kanskje neste helg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hører gjerne hva du synes om "Nattens leker" når du er ferdig.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Deal! :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg holder fortsatt på med "Et lite drap i Lisboa" av Robert Wilson. Ser jeg har lest 4 bøker mindre i år, enn på samme tid i fjor. Lesinga går litt mer trått i år, men samtidig har jeg hatt mindre tid til å lese og. Hmm..kjøpe bøker og lese mindre, er en dårlig kombinasjon. ;)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Først må jeg benytte anledningen til å rose Vibeke for hennes flotte initiativ til denne diskusjonen hver helg. Inspirerende å se hva andre leser eller skal lese og hva de synes om det de leser :)

Selv har jeg allerede rukket å lese 90 sider i "Fare for gjentakelse" av Chris Tvedt. Kriminalromanene om forsvarsadvokat Mikael Brenne sies å være en verdig konkurrent til bøkene om Varg Veum. Dette er min første bok av forfatteren og så langt må jeg si meg veldig fornøyd - gleder meg til å lese resten av boka.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Takk, men da må jeg benytte muligheten til å si at jeg har stjålet ideen fra Huvenes som hadde den tidligere :-)

Det er hyggelig at så mange bidrar til tråden. Jeg er enig med deg, det er gøy å se hva andre leser og tenker om bøkene.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har begynt på historien om Kristina av Tunsberg,den virker lovende. Og så leser jegskriftene til Hans Nielsen Hauge. Har ikke så mange planer i helga, så jeg håper det blir mye lesing.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Kristina av Tunsberg høres interessant, men ser at den har fått veldig varierende omtaler her, helt ned i terningkast 1. Vil du si hva du synes om boken. Takk skal du ha!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skal gi tilbakemelding, har bare lest noen sider enda. Og så er det så bra vær,at det blir litt ute denne helga også.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Takk skal du ha! Og for all del, ta den tiden du trenger. Jeg er for tiden langt inne i Falkbergets land :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Et lite apropos: Tønsberg hadde jo byjubileum i 1971 (1100 år) Nyttårsbarnet i byen dette året er min kollega, og ble døpt Kristina, selv om foreldrene egentlig hadde planlagt at hun skulle hete Cecilie.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Artig. Var selv i byen på den tiden,var hos min oldemor.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg begynte på "Landstrykere" av K. Hamsun for et par dager siden, så jeg har noen sider å lese, før jeg er ferdig med triologien om August :) Storkoser meg - i motsetning til hva jeg gjorde når jeg måtte "tvangslese" den for 30 år siden...
God lesehelg :-)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg har lest lite i det siste, men nå tenkte jeg å sette inn støtet å lese masse igjen!
Har masse bøker liggende som jeg har lyst å lese, så vet ikke helt hvilke jeg kommer til å prioritere denne helga.
Først må jeg lese ferdig Fifthy shades nr 2... har vel igjen ca 1/3 av den.
Behandleren min har nå fler ganger spurt meg hva jeg mener om Sterk/svak av Finn Skårderud så jeg har lyst å lese den igjen for å kunne gi et svar. Husker ikke mye av den.
Ellers er det et par bøker til om spiseforstyrrelser som jeg har lest før men som jeg etter å ha kjøpt de på biblioteket idag har lyst å lese igjen.
Månefeen av Kjersti Scheen og
Hvitt porselen av Susanne Agerholm
Så vi får se hva jeg rekker igjennom i løpet av helga!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har lånt tre bøker på biblioteket i dag. Jeg begynner med den eldste som heter Det personlige motiv skrevet av Ketil Bjørnstad.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En rolig helg med "En svunnen tid" av Kate Morton. Etter at ca 30% av boka er unnagjort kan det se ut til at jeg hadde litt for store forventninger. Dette er hennes tredje bok og jeg har vært brukbart fornøyd med de to første, men ser at jeg denne gangen får mine "feminine grenser" tøyet.
Det blir vel mye snakk om klær, pynt og hemmelig, mystisk kjærlighet. Jeg skal gi boka en fair sjanse og holde ut i forhåpning om at forfatteren har mer interessante ting på lager.
God helg!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Selv om jeg også sliter med å få hjernen logget på ift lesing for tiden, har jeg utstyrt meg med litt lyd. "La meg synge deg stille sanger" av Linda Olsson på digibok, for bruk mens jeg f.eks går tur med hundene, samt det flunkende nye hørespillet "Den røde enke" av Stein Riverton, som forhåpentlig skal nytes på en lengre kjøretur i morra.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg leser "Jane Eyre" av Charlotte Brontë som e-bok på mobilen. Den har jeg ikke lest siden jeg lånte den (gjentatte ganger) på skolebiblioteket som barn, og jeg fryder meg over gjensynet! Foreløpig er vi på skolen med iskalde vintre og tyfus.

Ellers leser jeg "Rebecca-koden" av Ken Follett, kjøpt i desperasjon på Narvesen. Den virker litt pussig gammeldags, med erotiske, kattaktige og eksotiske kvinner som nesten ikke er mennesker, mens hovedpersonmennene er analytiske, intelligente menn som nærmest ser på kvinnene som.....tja, mat? Krig og Egypt og sånn. Går litt tregt.

På nattbordet er det fortsatt Maria Stuart som hersker, og det vil hun nok gjøre langt inn i neste år. Har ikke så mye tid til henne.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg skal prøve å bli ferdig med første bok i trilogien Shadow Wars, Shadow Moon, og hvis jeg klarer det skal jeg prøve å lese meg opp på noen av seriene jeg har liggende.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det som ventet meg av Parinoush Saniee

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Tor-Arne JensenEgil StangelandHilde VrangsagenMarteHarald KIngunn SgretemorSol SkipnesTheaBenedicteBeathe SolbergIreneleserStig TKirsten LundNina J.B.PiippokattaGrete AastorpTone HHeidiRandiHeidi HoltanMorten JensenVibekeAud Merete RambølRoger MartinsenAmanda AHanne Kvernmo RyeSynnøve H HoelEllen E. MartolAnne-Stine Ruud HusevågtuhamreMads Leonard HolvikHilde Merete GjessingLailaReadninggirl30TanteMamieReidun Anette AugustinChristoffer SmedaasBirkaLeseberta_23