"Den fremmede" av JB Priestley er også fascinerende lesing. (org tittel The Rose And Crown)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Jeg har lest de fleste klassikerne her, men lite moderne. Mitt favorittstykke er Under Mild Wood av Dylan Thomas som jeg har hørt med Richard Burton som forteller. Det kalles for A Play for Voices, så det er nok mer for radio, tror jeg, uten at jeg skal være så bombastisk på det. Men vakkert var det i hvert fall!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hva handler det om?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

La ut sitat, så ser du hva jeg mener med oversettelse.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er et radiostykke, selv om det har blitt filmet. Handlingen er lagt til en liten fiktiv landsby i Wales. En forteller inviterer publikum til å ta del i landsbyfolkenes innerste tanker og drømmer. Etterpå får vi se landsbyfolkene gå gjennom sin dag, men nå vet vi jo hva de egentlig tenker. Ren poesi - bør leses på engelsk ellers går man glipp av mye.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Egil StangelandVigdis VoldBjørg RistvedtHilde H HelsethLene AndresenLailaHarald KTanteMamieKirsten LundGro Anita MyrvangTine SundalJulie StensethKarina HillestadHege HopenTone Maria JonassenJoannHeidi BellinoronillesiljehusmorEmil ChristiansenTove Obrestad WøienJan-Olav SelforsKikkan HaugenHilde Merete GjessingBeate KristinMarit AamdalKaren PatriciaVannflaskeGladleserTorill RevheimNina M. Haugan FinnsonIngunn SCatrine Olsen ArnesenSigrid Blytt TøsdalRisRosOgKlagingJakob SæthreHeidi LBjørg L.Ann EkerhovdHeidi BB