Lurer på om det var meningen at dersom vi ikke fant en bok ved å søke i hovedfeltet, kunne det gå an å søke blant medlemmer av Bokelskere.no. (Det virker som om det var lagt opp til det). Det er både dumt og leit at kanskje flere har lagt inn samme bok uten å vite om det pga at vi selv har lagt den til. Er det en mulighet for at at vi kan søke blant medlemmer. For mange av bøkene er kjøpt/arvet av en eldre årgang og dersom de ikke finnes i amazon.com så må vi legge dem til.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Flott Kirsten, at du også tar det opp, det har vært en savnet funksjon lenge og jeg har spurt om det tidligere og har fått nei.
Vi er mange som har slike bøker du nevner. Noen ganger har jeg Googlet bøkene for å finne andre her på bokelskere som har de, slik at vi som har de kan se
hva som har blitt skrevet om bøkene. Men jeg synest det skulle være unødvendig og ta den omveien. Navn på forfatter/forfattere og boktittel bør holde i søket.
Jeg kan ikke forstå at det ikke lar seg gjøre i 2012, kanskje 2013 er det året det lar seg gjennomføre?

Godt sagt! (4) Varsle Svar

For at Bokelskere.no skal være et bibliotek for alle medlemmer, så må man kunne søke opp bøker som ikke er for salg. For bokmarkedet varer vel ca. 3-4 år før man må søke på antikvariater for å skaffe en spesiell bok (kanskje lengre). Derfor når man legger til bøker så må man kunne dele med andre som eier samme bok som vil legge den til dersom den ikke kommer opp når vi søker. Dette er også et samfunn for oss som elsker bøker/e-bøker/lydbøker, hvor man kan kunne gi beskjed at denne boken ønsker jeg å kjøpe eller selge - alt samlet på bokens detaljside. For man må jo legge til bøker før vi diskuterer dem.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

NtotheaLilith NagelMorten JensenMargrethe  HaugenKirsten LundEivind  VaksvikTheaAnn ChristinJulie StensethGretheFVibekeMarit HåverstadRandiAStig TTine SundalNorahAndreas HesselbergAvaWencheHarald KG LsvarteperINA TORNESEvaIngebjørgVannflaskeFrode TangenSolveigLinnAnne Berit GrønbechReadninggirl30BertyLailaRandielmeIngunn SEllen E. MartolTanteMamieTor-Arne JensenAkima Montgomery