Christianus sextus inneholder sterke og tydelige karakterer, personer som stadig kommer tilbake utover i bøkene, og som du blir glad i og opptatt av. Siden jeg er elendig til å huske navn, og ikke har bøkene her, kan jeg i farten bare nevne Blind-Steffa, et eiegodt menneske.
Om jeg ikke tar feil, dukker også Sjur, faren til Eli Sjursdotter (en annen gripende Falkberget-roman) opp i en liten "rolle".

Jeg tror du vil like Chr. Sextus, Ellen. Fortell hva du synes, hvis du velger den.

Det blir Falkberget på meg i vinter!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Adam Salomon Dopp! Det syntes jeg var et rasende festlig navn første gang jeg prøvde meg på Chr. VI i elleve-tolvårsalderen. Den gangen fikk jeg nok ikke med meg så mye, men siden har jeg lest den flere ganger. Kanskje på tide å ta den fram enda en gang?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Egil StangelandAnne-Stine Ruud HusevågChristinaToveHildeHeidi HoltanRisRosOgKlagingIngeborgMette-MMads Leonard HolvikAstrid Terese Bjorland SkjeggerudOleTanteMamieLailaLilleviKarina HillestadKirsten LundTheaVannflaskeAnne Berit GrønbechTone HEvaTor-Arne JensenKaren RamsvikMonika SvarstadTine SundalReadninggirl30Tore OlsensiljehusmormgeJarmo LarsenDinaStig THanne Kvernmo RyeAnniken LBjørn SturødBeate KristinHallgrim BarlaupTorill RevheimTrude Jensen