Gleder meg til å begynne. Har hørt så mye fint om Falkberget over tid, og aldri tenkt noe videre over det, men det må vel nesten være noe i det sånn som han blir prist. Glad jeg kunne hjelpe!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Spent på å høre hva du synes! Og du er jo fra Sør-Trøndelag; da hører Falkberget med, og du vil ikke ha problemer med dialekten. Og ja, når du har hørt mye fint om Falkberget over tid, er det fordi det virkelig er noe i det :-)

Et livs musikk - har du fått tak den? Hvor fikk du den i så fall.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Uff nei, flyttet nettopp hit, men jeg er vant med tunge dialekter så det skal nok gå bra! Et livs musikk bestilt fra Bokkilden til 129,- Google er min venn når det gjelder bokkjøp. Ellers er den på engelsk med flere av hans bøker på TheBookDepository til 66 kroner og oppover.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Bård StøreHeidiKirsten LundMathildeRonnyKjell F TislevollIngunn SHarald KOleMarit HåverstadFriskusenIreneleserJørgen NHilde H HelsethTor-Arne JensenElin Katrine NilssenHeidi LWenche VargasJakob SæthreMorten MüllerFarfalleToveElisabeth SveeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAkima MontgomeryLars MæhlumNinaBjørg L.DemeterVidar RingstrømBenedikteSvein Erik Francke-EnersenSiljeØystein Espeseth-AndresenJakob Lund KlausenTorill RevheimOddvarGritaolinemay britt FagertveitPia Lise Selnes