Leser selv "Vredens dag" av Kurt Aust akkurat nå - og det er både snø og kulde - og et lik...Så om du leser krim, er det iallefall rett årstid. Datoen er 28.desember 1699 - i Danmark...Ikke så veldig "Julekoselig" da, men til nå er boka bra :)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Kurt Aust er jeg med på å anbefale. Ikke den helt typiske krimboka, men han skriver med en lunhet og varme som jeg liker. I tillegg setter jeg pris på det historiske perspektivet som jeg har forstått Aust gjør grundig research på.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Variasjon må man ha. Jeg beveger meg sakte men usikkert inn på krimterritorie ;) Veldig svak for alt satt i "tidlige" år, så tusen takk.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Harald KBård StøreBur1Elisabeth SveeAmanda ATove Obrestad WøienHegeCathrine HvasshovdKikkan HaugenKirsten LundWencheHilde Merete GjessingEllen E. MartolKristine LouiseBerit RPiippokattaIreneleserAkima MontgomeryLinnLene AndresenHeidi BBsiljehusmorIngvild SVibekeBjørn SturødBjørg Marit TinholtWenche VargasYvonne SandbergSigrid Blytt TøsdalTatiana WesserlingHilde H HelsethEgil StangelandKaramasov11K. H.Marit MogstadNorahKjersti SKarin  JensenTrude OmaAnne-Stine Ruud Husevåg