Lesingen går fortsatt litt tregt her, men jeg har begynt på The Mystery of Mercy Close av Marian Keyes, den fikk jeg i gave så jeg har ingen forventninger til den. Ved siden av kommer jeg nok til å lese noen noveller og korthistorier.

Denne helgen har jeg også store planer om å få bakt noen gf brød, i tillegg til å få tak i den ene skrutrekkeren jeg mangler for å få ferdig bokhylla mi.

God helg!

Hva er dine planer denne helgen?

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 31 svar.

Jeg skal endelig bli ferdig med første boken i Matched-trilogien, har vel noen 90 sider igjen, og endelig begynne på bok nr 2. Eller skal jeg ta en pause og begynne på Eragon? Hmm.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Denne helgen håper jeg å gjøre meg ferdig med The Hare With Amber Eyes. Dette er en bok jeg har brukt laaaang tid på (tror nesten ikke at jeg har brukt så lang tid på en bok før....).
Fikk Djevelkysset (Unni Lindell) i gave i går, så den ligger og lokker, det samme gjør Etter dansen (Gunnhild Corwin).

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg skal lese Covet av J.R. Ward. Har kommet til side 137 av 482 på ca. 3 uker og boken har enda ikke fenget meg. Men jeg leser nå på ren stahet, jeg har enda tilgode å ikke lese ferdig en bok. Jeg har lest 11 bøker før av forfatteren og har alltid vært fornøyd, så jeg håper boken tar seg opp. Hvis ikke sliter jeg..... jeg har nemelig kjøpt inn de andre tre bøkerne som er kommet ut i serien.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Her går det i "Vinter over verden" av Ken Follet, det er 2. verdenskrig gjennom nesten 1000 sider. Regner med den holder helga ut..... absolutt lesverdig, lik den første i denne trilogien. Gleder meg til den siste.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Denne helgen leser jeg Øya under havet av Isabel Allende. Jeg gleder meg til denne. Det har vært mye positiv omtale om boka her på Bokelskere.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Skal lese "Saturday" av Ian McEwan. Han er en av de forfattere jeg har vanskeligst for legge fra meg når jeg først har begynt på en bok. Det samme skjer denne gangen. Handlingen er interessant og språket er slepent og utfordrende. Man lærer, og blir en klokere leser.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Har aldr lest noe av Ian McEwan tidligere, men det høres lovende ut for de to bøkene jeg har i hylla.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hvilke to er det da? (Nyskjerrig).

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er sementhagen og Hjelp fra fremmede. Har du lest noen av de?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nei dessverre, men jeg noterer meg nå at de finnes. Han står for kvalitet, så jeg føler meg sikker på at de er verdt å lese.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Eg er nede i ein liten bølgedal på lesefronten for tida. Eg har lyst å lese noko, men eg greier ikkje heilt å finne ut kva! I håp om å bli positivt overraska har eg lånt 'For Leas skyld' av Marianne Terjesen. Ikkje fordi eg hadde så brennande lyst å lese den, men fordi eg har lyst å lese NOKO, og kanskje i tillegg oppdage at boka var god.
Ut i frå omtalar på sida her kan det vere eg har lyst å lese 'Kjempenes fall' av Ken Follett og, så mulig eg blir nødd å bytte bok i løpet av helga. Simultanlesing av fleire bøker er diverre ikkje mi greie...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg ble ferdig med første Hunger Games boka forrige helg, så har et lite avbrekk fra denne serien nå.

Begynte tidligere i uka på boka "Et lite drap i Lisboa" av Robert Wilson. Den virker bra så langt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg leser "Dracula" av Bram Stoker og "Rebecca-koden" av Ken Follett. Trodde jeg hadde lest begge før, men det har jeg visst ikke, så da blir det grøss og spenning!

Nattbordboka er fortsatt "Maria Stuart og hennes verden" av Richard Herrmann, den er også full av grøss i blant, men koselig likevel, og den leses i rykk og napp. Siden det er en tre-i-ett-bok er den for tung å bære på, så da blir den henvist til nattbordet...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Vann til elefantene er mitt lesestoff i helgen, og A feast for Crows (fjerde bok i Game of Thrones)...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Godt å se at det er flere av oss som sliter med lesingen for tiden. Jeg har aldri i mitt liv påbegynt og avbrutt så mange bøker før. Ikke har jeg vært innom en bokhandel på en god stund heller... Dette er høyst unormalt, og jeg håper denne tilstanden snart går over!
Nå har jeg valgt meg ut Rottejegeren av Chris Tvedt i håp om at den er lett og fengende så jeg klarer å holde konsentrasjonen oppe!
God lesehelg!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Noen ganger hjelper det å høre at det er flere som har samme problem :-) For min del er det bare å vente tålmodig, det går over etterhvert, men det er utrolig frustrerende så lenge det varer.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hvis tiden strekker til håper jeg på å fullføre «Dr Zhivago» av Boris Pasternak. Det er en bok som høyst sannsynlig vil komme til å få høyt terningkast hos meg.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

To himmelske bøker på tapetet. Himmel over London av Håkan Nesser som lydbok og Himmelens fange av Carlos Ruiz Zafon som papirbok.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Jeg skal lese ferdig Bleke soltråler av Tone Engestøl:). Så har jeg lyst å få gjort litt i huset. f.eks. storopprydding. En reality elsker som meg gleder seg også STORT til skal vi danse på lørdag og farmen på søndag<3

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Storopprydding trengtes her og, men det overlot jeg til sambo :-) Skal vi danse har jeg aldri fått helt sansen for, men Farmen må jeg ha med meg. Det er nok en av realityseriene jeg liker som faktisk har litt innhold i tillegg til underholdning.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Endelig er det helg igjen!

Denne helgen har jeg ingen planer, bortsett fra å slappe og kose meg innendørs. Da er det jo veldig fint å gjøre dette med en bok eller to. Jeg har ikke helt bestemt meg for hvilke bøker det blir ennå. Har flere påbegynte bøker, så får vel prøve og lese ferdig noen av de.

God helg alle sammen!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Som deg sliter jeg litt med å komme i lesemodus for tida. Det har sin spesielle forklaring. På leit etter bøker som kan bryte forhekselsen, har jeg vært og lånt to bøker av P. G. Wodehouse. Jeg har også vært i min mors bokhylle og snoket, og funnet en bok som ga meg stor glede for en mannsalder siden, nemlig bind I av "Sagaen om Ulfsætta" av Knut Hauge. Bindet inneholder de to første bøkene i sagaen: "Kross og kvitsymre" og "Dei løynde kjeldene".

"Kongsberg Krim" har mye flott på programmet i kveld, bl. a 3 bokkafèer, men energien sviktet meg i forhold til den timelange bilturen dit.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Kross og kvitsymre er en av mine favorittbøker.... Den er så vakker og poetisk, nesten som et eventyr, på en måte - - - og når man leser den om igjen, kjennes det som et skjebnedrama der man vil så gjerne at det ikke skal gå som det går...!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Min favorittkafe, mocca og Tomas Espedal = min lesehelg.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Egentlig skulle vi reise bort denne helgen, men uværet i Nordland gjør at vi valgte å være hjemme. Så jeg har tro på at det blir mye tid til lesing og andre "inne-sysler"...
Leser "Vredens dag" av Kurt Aust - mitt første møte med denne forfatteren (boka er fra et posesalg - 50 kr. posen). Er kommet til side 65, og til nå har boka vært bra.
Har 2-3 andre bøker jeg leser litt i - sånn innimellom.

Lykke til med bokhylla:) Det får en aldri nok av...
God lesehelg!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Takk, bokhylla er nesten ferdig, den mangler bare 8 skruer :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg skal i hvert fall lese Inn i eventyret siden den er lånt på fjernlån som forfaller den 29.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg regner med å bli ferdig med Per Olov Enquists "Livlegens besøk". Den omhandler historien til den sinnssyke kong Christian den 7 av Danmark og hans livlege Johann Friedrich Struensee. Historien er skrevet som en roman, og forteller innenfor rammen av de historiske fakta hvordan det kanskje var under det som etterpå er blitt kalt den danske revolusjon (som jeg må innrømme jeg aldri hadde hørt om før) som kom flere år før den franske revolusjonen. Godt skrevet og interessant!

Så ble Neil Postmans bok "Vi morer oss til døde" med hjem fra Fretex i dag, og jeg er i gang med bokas innledende essay av Jan Inge Sørbø. All verdens fortellere ble også kjøp samme sted i dag, men den må nok vente til senere...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg er langt inne i den 1. verdenskrig. Leser "Kjempenes fall" av Ken Follett. Og med en slik murstein av en bok, blir det neppe tid til noe annet. Men den suger meg inn og jeg kan knapt legge den fra meg, så kanskje blir jeg ferdig i løpet av helgen. Jeg syns Follett skriver fantastisk godt, og det er veldig mye jeg ikke kan om denne krigen, så jeg storkoser meg hvert minutt.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg er akkurat ferdig med Lillelord som var en mektig leseopplevelse. Nå lurer jeg på om jeg skal fortsette triologien med De mørke kilder, eller om jeg skal vente litt. Ellers leser jeg Som en klovn ser det av Heinrich Böll. En humoristisk, religions- og samfunnskritisk bok, fortalt av en avdanket klovn som nettopp har opplevd sin definitive fiasko. Vi befinner oss i Tyskland på slutten av 1950-tallet. Anbefales.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Lillelord har jeg stående i hylla, men etter at du har trukket den fram rykker den stadig fremover i køen.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Harald KHeidi HoltanKirsten LundInger-LiseTrygve JakobsenDolly DuckReadninggirl30TheaHilde H HelsethCathrine PedersenAgnete M. HafskjoldTine SundalBeathe SolbergTjommiLene MBjørg Marit TinholtConnieToveJakob SæthrealpakkaPär J ThorssonSynnøve H HoelFindusEllen E. MartolDaffy EnglundMonica CarlsenIngunnJKarin BergIngeborg GEli HagelundGrete AastorpAkima MontgomeryNora FjelliAnniken RøilAliceInsaneBård StøreHeidiMathildeRonnyKjell F Tislevoll