En sterk biografi om en spesiell kvinne født (1963) i India. Hun ble født inn i fattigdom og lav-kaste og utsatt for overgrep og fornedrelse. Som tenåring ble hun del av en gjeng og de hevnet seg på hennes overgripere. De plyndret de rike og delte uybyttet med de fattige. Hun og gjengen ble beryktet og hun begynte å bli kalt "banditt-dronning". En fantastisk og utrolig historie om en kvinnes tapperhet og kampvilje for rettferdighet. Anbefaler boka.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg er helt enig med deg. Kan ikke fatte at dette er en autentisk biografi. Utrolig at hun overlevde dette livet med all fornedring og overgrep. Og at hun kom så langt som å bli valgt inn i det indiske parlamentet er ikke til å tro. Anbefales på det aller sterkeste! En bok jeg aldri vil glemme.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

Silje-Vera Wiik ValeCecilie69Amanda AKjersti SK. H.Heidi HoltanLailaBrit HonningsvågHarald AndersenRuneEvaBookiacLesevimsaLisbeth Kingsrud KvistenPirelliNorahPiippokattaTurid KjendlieIna Elisabeth Bøgh VigreMonika SvarstadAnneTorill RevheimIngunn SBeathe SolbergKirsten LundGrofornixHarald KAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBenedikteSynnøve H HoelDemeterTor Arne DahlJulie StensethÅsmund ÅdnøyLinda NyrudTrude JensenTanteMamieDaffy EnglundEllen E. Martol