Jeg har akkurat lest ferdig den tredje boka (Monark) av C.J Sansom i serien om Matthew Shardlake,og likte denne veldig godt. Er en stor fan av denne forfatteren,og skal helt klart lese de andre bøkene i Shardlake serien også.Men er det noen som vet hvor mange bøker det har kommet ut? Innbilte meg at det var seks bøker jeg,men finner bare fem på nettet.Noen som kan hjelpe??

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

http://www.fantasticfiction.co.uk/s/c-j-sansom/ I følge denne siden har det bare kommet fem bøker i denne serien, denne siden pleier å a oversikten, i alle fall over engelskspråklige forfattere. Det står også at han kommer med en ny bok neste år, men den ser ikke ut til å høre til seien om Matthew Sharlake desverre..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Okay,da vet jeg det! Tusen takk for hjelpen,det var utrolig snilt :0) Flott nettside forresten..takk for tipset!!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Akima MontgomeryHarald KHeidi HoltanAgnete M. HafskjoldTanteMamieJane Foss HaugenMarit HøvdeEgil StangelandLailaTor-Arne JensensveinAnniken RøilCarine OlsrødOleLena DammenRune U. FurberggretemorBerit RConnieBjørn SturødGrete AastorpAnneWangritaolineJohn LarsenKirsten LundToveAliceInsaneBente NogvaVannflaskeLinnTurid Kalvatn SchøyenBjørg L.Tone SundlandRaymonIngvild SSigrid NygaardBeathe SolbergPia Lise SelnesHarald AndersenSolveig