Elsker denne boken! Vel så det, denne boken er den siste av de "lyse" bøkene, hvor verden ikke ser så forferdelig gal ut. Uansett, en av favorittene i serien :)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Enig, denne står igjen som min favoritt også :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Men de "mørke" bøkene er da vel mye mer spennende! Jeg elsker dem! Men jeg er uansett enig med deg, de tre første bøkene er fine på sin måte de også.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, enig med deg! Jeg liker både de lyse bøkene og de mørke, like godt, ga uansett alle sammen en 6 for denne fantastiske serien! xD Men liker dem på litt forksjellige måter. De lyse er vell rene barnebøker, men de er kjempe koselige, morsomme og rett og slett eide! De mørke bøkene hopper over til et litt eldre publikum, føler jeg (selv om både de tre første alltid vil leses og nytes av unge voksne og oppover ;)..), og dette liker jeg godt. Språket blir bedre, mer fengende, historien blir utdypet, og selve bøkene blir mer spennende :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Alice NordliStig THarald KNerakntschjrldAnne Berit GrønbechMarit HøvdePiippokattaTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasKatrinGVibekeAva