Jeg har et ønske, at den som er "første mann ut" til å skrive en kommentar om en bok kunne skrive kort om innholdet og ikke kun skrive bra/dårlig/anbefales.Det hadde vært veldig bra og nyttig for da kan andre også få lyst til å lese boka.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Jeg er uenig i dette, av (minst) to grunner:

For det første)
Alle kan skrive (i grove trekk) som man lyster her inne og slik bør det være. Ønsker noen å skrive om handlingen er det fint, og ønsker man det ikke, er det òg ok. Har man behov for bare å melde at, ja dette var en fantastisk opplevelse, er vel det helt greit, og selvfølgelig vice versa. Kokes ned til: minst mulig føringer.

For det andre)
Hva som trigger lysten til å gi seg i kast med en bok er såpass individuelt, og et kort resymé er kanskje viktig for noen, men neppe for alle. Hvilken stemning, eller følelse en bok oser av, er trolig av betydning for noen, men knapt for alle, for ikke å nevne hva eller hvem som anbefaler hva etc etc.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Enig at en bør skrive litt om boka, men hvordan vet en at en er førstemann? Her er mange som skriver om de samme bøkene i forskjellige "tråder".

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ganske enkelt å sjekke det. Du trykker deg inn på boka som du har, og under der du kan velge terningkast og legge til dato du leste den på, så står det: "Diskusjoner om denne boka" som overskrift. Finnes det diskusjoner om boka så er de listet opp her. Da ser du fort om du er førstemann til å starte en, eller om det finnes 1 eller flere fra før av. :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Kanskje man bør sjekke om det allerede er en omtale av boka fra forlaget. Nå jeg ønsker å vite noe om innholdet i en bok finner jeg dette som oftest med et tastetrykk.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Enig at det er fint at de skriver om innholdet. Bare pass på at ikke alt for mye røpes :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Enig. I det minste burde det skrives litt om hvorfor de synes boka er bra/dårlig.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

ingar hTone Maria JonassenSigrid Blytt TøsdalLars Johann MiljeAnita NessBeathe SolbergDemeterBerit RKirsten LundAnn ChristinSynnøve H HoelCamillaMarit AamdallittymseIngebjørgDaffy EnglundFiolIngeborg GElisabeth SveeLilleviHeidiEirin EftevandKjell PHarald KAnette SFlettietteMonica CarlsenMads Leonard HolvikEgil StangelandPiippokattaMarenMarianne AugustaritaolineIngvild SRufsetufsaJanne Kristin HøylandReidun Anette AugustinLinnMarianne  SkageVannflaske