Hei. Fantastisk mektig bok. Jeg er imidlertidig litt usikker på om jeg forsto slutten rett. Noen som kunne gjort meg den tjenesten å oppklare den for meg? takk

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Hvis du vil ha en forklaring på hva som skjedde videre med livene til de hovedpersonene, så kan vel ingen gi en forklaring på det. (Jeg svarer deg det samme som på det spørsmålet du la inn i bloggen min - egentlig på feil sted, men det er ikke så farlig):
Det var vel ikke så mye å forstå, veien man må gå for å "kjøre sitt sorgløp" er tung og vanskelig....og den tar tid,og kanskje er det viktig å kjenne på sorgen, leve seg gjennom den, ikke fornekte den. Slik forstod jeg det.
Gjennom natten

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Takk for svar! Slik jeg tolket det også. Begynte bare å lure siden alle skrev at slutten var så overraskende og "gjorde at du måtte lese hele boken på nytt".

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk for den fine anmeldelsen på bloggen din (kanskje du kunne legge den inn her hos oss også). Jeg har ikke lest noe av Sæterbakken, men takket være deg og andre er Gjennom natten nå kommet på ønskelisten.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk skal du ha, Lillevi...det er en link der i min siste entry.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundAndreas BokleserVioleta JakobsenPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingIngunn SAmanda AHanne Kvernmo RyeEgil StangelandHarald KReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangStig TAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieNerakntschjrldMarit HøvdeTurid Kjendliesomniferum