Noen bøker fenger fra første side, andre må jeg jobbe meg inn i før de griper meg. Og noen butter helt fra starten, slik at jeg ikke gidder å lese dem ferdig.

Hva var det som gjorde at du likte eller ikke likte den siste boken du leste?

Det er fint om du tar med tittelen og navnet på forfatteren.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Den siste boken likte jeg så godt at jeg har lånt to bøker til av den samme forfatteren. Ketil Bjørnstad har et språk som er lett å forstå. Man lever seg inn i handlingen. Stormen handlet om kvinner, kjærlighet, forholdet til foreldre, musikk og arbeid, altså: Livet.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg sitter fast i bok to av Fifty shades trilogien. Er en 200 sider inn, men kommer meg bare ikke videre. Bok en var ok, men i bok to så gjør de egentlig bare to ting... drikker vin og puler. For å si det litt brutalt. Og jo da, sexscener er som regel spennende de. Men når man leser om eksploderende verdensromsorgasmer på hver tredje side, og stønning og pesing bare han ser på henne to-tre ganger på hver side, så blir det faktisk for mye for meg. Det virker som forfatteren ikke er opptatt av å fortelle historien, men å skrive den ene sexscenen mer fantastisk enn den andre.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Den siste boken jeg leste var Life after Death av Damien Echols, leste den ferdig for en uke siden og holder fortsatt på å fordøye den. Boken er en memoir over hans barndom og ungdomstid og de 18 årene han tilbrakte som uskyldig dømt på dødscelle i USA. Saken er omtalt som The West Memphis Three og det er mye uenighet om skyldspørsmålet, men jeg er overbevist om at de ikke ville blitt løslatt om rettssystemet var i tvil.

Det er vanskelig å si akkurat hva jeg likte med den siden jeg fortsatt fordøyer den, men det er en unik historie og innstillingen hans er bemerkelsesverdig. Siden Damien Echols droppet ut av High School er det imponerende å lese boken, det er reflekterte tanker og språket er vakkert. Allikevel sitter jeg igjen med en følelse av at han ikke var helt ærlig og det var noen temaer jeg ønsket at han hadde tatt opp.

Det er sjelden jeg leser bøker om igjen, spesielt etter kort tid, men denne tror jeg trenger en ny gjennomlesing.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Therese HolmBeathe SolbergHarald KMads Leonard HolvikKirsten LundPrunellaLailaIngunn SHelena ETine SundalEli Hagelundritaolineingar hKarin BergLars Johann MiljeJarmo LarsenBjørg  FrøysaaEllen E. MartolPer Åge SerigstadSilje-Vera Wiik ValeCecilie69Amanda AKjersti SK. H.Heidi HoltanBrit HonningsvågHarald AndersenRuneEvaBookiacLesevimsaLisbeth Kingsrud KvistenPirelliNorahPiippokattaTurid KjendlieIna Elisabeth Bøgh VigreMonika SvarstadAnneTorill Revheim