Jeg skulle ønske alle la inn et normalt bilde av seg selv her, så kunne man se hvem man kommuniserte med! Takk til alle dere som har gjort det!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 6 svar.

I tråden til Brit om samme emne skriv du at det ikkje spelar noko rolle for deg om du veit korleis folk her inne ser ut eller ikkje. Kva fekk deg til å endre meining?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Man kan ikke få alle ønskene sine oppfylt, sånn er det nå en gang her i verden. Det er mange grunner til at ikke alle vil vise ansiktet sitt. Dette har vi snakket om før her inne.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg er i utgangspunktet helt enig meg deg. Men jeg har etter hvert slått meg til ro med at det ikke er så stor forskjell på hvor godt man syns man kjenner de henholdsvis med og uten sitt kontrafei stilt til skue.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Synes det er bra som det er jeg. Har man veldig behov for å se ansiktene til de man snakker med så er kanskje en cafe et bedre sted?

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Jeg hentet nettopp opp Brit's tråd om profilbilder som et apropos til denne tråden. "Tråden din" har vært diskutert tidligere, og temaet er etterhvert (muligens noe ) utdebattert. :)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

På nettet kan man "utgi" seg for en annen enn den man er; noen er seg selv, andre ikke. Noen legger inn bilde som viser en i et veldig "heldig" øyeblikk;-), andre legger inn bilde i "vanskelig" posisjon og du hadde kanskje aldri kjent personen igjen i levende live uansett. Man "kommuniserer" ikke alltid med den personen man "tror" man prater med, men den personen denne ønsker å vise fram.

Så derfor mener jeg at det ikke betyr noenting om man har bilde av seg selv, av katten eller av himmelen grå for den saks skyld. Men at man ikke bytter bilde i "hytt og pine" synes jeg er en fordel. Da vet jeg at jeg "prater" med en og samme person i alle fall.

Godt sagt! (18) Varsle Svar

Sist sett

Silje-Vera Wiik ValeHanneEllen E. MartolKirsten LundHanne Kvernmo RyeDemeterBjørn SturødSynnøve H HoelPiippokattaLinda NyrudLailaElla_BCarine OlsrødVibekeAkima MontgomeryHarald KrubbelHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudInger-LiseJarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  Jensen