Jeg synes også at Bovara er muligens den beste, kanskje nettopp fordi den er litt annerledes enn de første. Samtidig vil jeg anta at forfatteren har utviklet skrivingen sin. Likevel må jeg nevne at Fiolinane er meget rå. Jeg har også lest alle tre og er helt enig med dem som sier at de utgjør et vondt og vakkert univers. Det er vanskelig å si akkurat hvorfor, men Leikvolls bøker kommer til å sitte lenge i meg. Hva var det som fikk Bovara til å bli din favoritt av hans bøker?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Hei! Jeg er helt enig med deg når du sier at han har utviklet skrivingen sin. Språket blir bare mer og mer poetisk, og jeg gledet meg virkelig til å lese videre da leksene var unnagjort.
Likevel er det litt vanskelig å svare på hvorfor akkurat denne boken er min favoritt blant Leikvolls bøker. Den traff meg på en annen måte, både med språk og innhold, og jeg hadde allerede kjennskap til forfatteren fra før av. I tillegg synes jeg det er morsomt å sammenlikne bøker fra en og samme skribent. :-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

PiippokattaBeathe SolbergDolly DuckgretemorAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLisbeth Marie UvaagNora KjærstadAnn-ElinLailaTanteMamieHilde H HelsethLinda RastenMads Leonard HolvikAnn EkerhovdBerit B LieHegeHarald KHeidi HoltanKirsten LundInger-LiseTrygve JakobsenReadninggirl30TheaCathrine PedersenAgnete M. HafskjoldTine SundalTjommiLene MBjørg Marit TinholtConnieToveJakob SæthrealpakkaPär J ThorssonSynnøve H HoelFindusEllen E. MartolDaffy EnglundMonica CarlsenIngunnJ