Har enda en gang latt meg imponere av C.J Sansom`s fantastiske språk og fortellerevne.Syns de to første bøkene i Shardlake serien var veldig bra,men så langt er Monark den aller beste etter min mening :0) Boka er spennende fra første side,samtidig som man får et godt innblikk i hvordan livet var i 1500-tallets England.Gleder meg allerede til å begynne på neste bok om Matthew Shardlake!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Forresten noen som vet hvor mange bøker det er i denne serien? Innbilte meg at det var seks stykker,men finner bare fem på nettet..Noen som vet??

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har heller ikke funnet flere enn fem bøker om Master Shardlake, men jeg har lest dem alle. Synes bøkene gir et godt innblikk i livet på 1500-tallets England.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Helt enig med deg..man får litt historie sammen med en liten dose krim :0)
Har lest de 3 første Shardlake bøkene,og favoritten så langt er Monark (den tredje boka).Er de to siste bøkene like bra som de tre første?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg synes kanskje at den siste boka, Heartstone (har lest de engelske utgavene), er litt mer forutsigbar enn de andre bøkene, men absolutt verdt å lese den også!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Ingvild SLise MuntheTonesen81Hilde Merete GjessingBjørg  FrøysaaHelge-Mikal HartvedtKirsten LundHarald KRune U. FurbergLilleviIngunn SBjørn SturødCarine OlsrødTralteHanne Kvernmo RyeOleBeathe SolbergAlice NordliLene AndresenAmanda AJulie StensethSynnøve H HoelMarit AamdalMartinAkima MontgomeryMarit HåverstadAvamgeBertyKaramasov11Aud- HelenLinda NyrudChristoffer SmedaasGrete AastorpMarianne MIngeborg GPiippokattaTherese HolmSigrid NygaardBjørg Ristvedt