Da har jeg avsluttet boka etter ca 150 sider. Knausgård skriver utvilsomt bra, men jeg for min del ble det litt for mye "Big Brother" for meg. Når han skildrer livet føler jeg meg som en kikker, og når han utleder om livet sitt i dag, virker han bare sutrete.

Jeg hadde store forventninger til denne - litterært innfrir Knausgård, men dette ble for klamt for meg...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg avslutter i dag på side 120. "Big Brother"? Ja! Jeg klarte ikke å fange noe som gjorde detaljene til mer enn "skittentøy for skittentøyets skyld". Hvem vet - hvis jeg hadde lest 70 sider til så hadde jeg kanskje tenkt andeledes - men foreløbig er boka klappet igjen og satt inn i hylla.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hm...jeg er veldig usikker på om jeg skal ta meg tid til å lese boka/bøkene... Derfor var det bra med et litt mindre høystemt bidrag blant folkets røst :) Andre uttalelser,sett på disse sidene, er jo for eksempel "en litterær bauta som allerede er en klassiker" (...)

Men jeg lurer på: Hva er det som er så nyskapende? Det blir jo også sagt at Knausgård har gått en helt ny retning med "Min Kamp". Dokumentariske romaner er jo ikke akkurat nyskapende?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

TjommiLars MæhlumTor Arne DahlBerit RBjørg  FrøysaaNicolai Alexander StyveIngeborg GKarin BergToveritaolineHarald KHanne Kvernmo RyeChristofer GabrielsenKristin_Kjersti SPiippokattaKirsten LundNorahSissel ElisabethIngunn SHilde Merete GjessingAnn ChristinTove Obrestad WøienIreneleserG LMads Leonard HolvikCarine OlsrødBjørn SturødVibekeStig TVidar RingstrømLailaJarmo LarsenKari-AnneMarit MogstadAud- HelenTine SundalGladleserCecilieMaiken