Dette er den sterkeste boken jeg har lest på lang tid! Måtte flere ganger legge den fra meg, ble for vanskelig å lese, samtidig som jeg ønsket å lese videre. Er godt at dette temaet blir tatt opp på en så rørende og samtidig veldig fin måte. Dessverre er dette realitet for mange barn, men også godt å lese at det finnes mennesker som faktisk kan hjelpe de stakkars barna, nå inn til dem, og gi de et litt bedre liv. Skadet er en av de bøkene jeg aldri kommer til å glemme.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Nei, denne kommer heller ikke jeg til å glemme. Er noen år siden jeg leste den nå, men jeg får gåsehud i hodet bare jeg tenker på lille jenta..

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Huff ja, dette var en sterk fortelling om en liten jente som er skadet for livet. At det finnes slike foreldre er utenfor min fatteevne! Heldigvis finnes det mennesker som Cathy, og heldigvis fortsatte hun å være fostermor også etter Jodie!

Boka er "heldigvis" skrevet på en måte som vekker avsky for det som er blitt gjort mot jenta, men samtidig ikke så brutalisert at det blir for vanskelig å lese.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

alpakkaAnniken LHeidi BHilde VrangsagenBeathe SolbergAnn ChristinSilje-Vera Wiik ValeHilde H HelsethBente NogvaKari FredriksenKirsten LundFindusHanne Cathrine AasMonica CarlsenHarald KSynnøve H HoelSiriStig TLars Johann MiljeHildaDaffy EnglundmgeMarit HåverstadRune U. FurbergMarianne MAkima MontgomeryChristofer GabrielsenTanteMamiePiippokattaAstrid Terese Bjorland SkjeggerudJBIrakkLilleviKjell PMarit HøvdeFriskusenAnne-Stine Ruud HusevågYvonne JohannesenBjørg RistvedtBjørg Marit Tinholt