Jeg likte boken veldig godt. Godt skrive og en fin og troverdig historie. Jeg kommer til å lese mer av Per Petterson. Jeg syntes slutten var litt brå, det er det eneste jeg har å utsette. Jeg ville gjerne lest litt mer, men det er jo tegn på at boken har vært bra hehe :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg finner også slutten brå. Jeg synes den er så brå at jeg håpet det er en oppfølger, men det er det jo ikke. Ei dame som har skrevet i en tråd lengre ned: "Det å skrive ikke for lange bøker er en kunst." Enig. Men jeg synes ikke boka er bra fordi den er kort. Faktisk er det det at den er for kort som trekker den ned. Jeg er langt fra ferdig med historien når den siste siden er snudd. Litt snurt..Men jeg tar det jeg får.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Tove Obrestad WøienJan-Olav SelforsKikkan HaugenHilde Merete GjessingBeate KristinHilde H HelsethMarit AamdalKirsten LundKaren PatriciaVannflaskeGladleserTorill RevheimNina M. Haugan FinnsonIngunn SCatrine Olsen ArnesenSigrid Blytt TøsdalRisRosOgKlagingJakob SæthreHeidi LBjørg L.Ann EkerhovdHeidi BBHarald KSiljeJarmo LarsenBerit RNinaTanteMamieAnne-Stine Ruud HusevågsvarteperNicolai Alexander StyveBård StøreAlice NordliAnniken LEmil ChristiansenSteinar HansenToveTor-Arne JensenEileen BørresenMarianne  Skage