Jeg er heller ikke enig i den tolkningen. Det er ikke mye lett underholdning og Feelgood i den romanen. Jeg hørte den på lydbok, det gjør den mer tilgjengelig.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg saa mye underfundig humor i boken :-) Har bodd mange aar i Frankrike og kjenner veldig godt til elitismen, klasseforskjeller, arroganse, forventninger til menneskene paa de ulike nivaaene i klassehierarkiet. Noe av dette, m.m, gjorde en del scener ganske komiske og "malapropos" - i det minste sett gjennom franske oyne. Det norske samfunnet, mye mer egalitaert, skiller seg kraftig fra franske samfunnsstrukturer. Noe av ideen bak plottet er nok transgresjoner av klassenivaaene og et sleivspark, med glimt i oyet, til noe av segregeringen som preger Frankrike.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

AliceInsaneBård StøreHeidiKirsten LundMathildeRonnyKjell F TislevollIngunn SHarald KOleMarit HåverstadFriskusenIreneleserJørgen NHilde H HelsethTor-Arne JensenElin Katrine NilssenHeidi LWenche VargasJakob SæthreMorten MüllerFarfalleToveElisabeth SveeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAkima MontgomeryLars MæhlumNinaBjørg L.DemeterVidar RingstrømBenedikteSvein Erik Francke-EnersenSiljeØystein Espeseth-AndresenJakob Lund KlausenTorill RevheimOddvarGritaolinemay britt Fagertveit