Jeg har ikke lest Maurstads bok, høres artig!

Jeg synes det virker som en god ide å poste omtalen under "Omtaler" - og gjøre oppmerksom på det her. Usikker på hvordan dette systemet med diskusjonsinnlegg og omtaler vil fungere i praksis. Selv har jeg antakelig gjort en feil - postet ett og samme innlegg både i diskusjonstråden og som omtale. Derfor fikk jeg sansen for din metode, Britt!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Takk, Lillevi. Etter at siden ble lagt om er jeg litt usikker på hvordan det skal gjøres. Før gikk jo omtaler og diskusjoner under ett. Men egentlig kan det jo være greit slik, det er jo ikke alle som er interessert i å lese enhver omtale. Nå velger man om en ønsker å lese mer om boken eller ikke.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Stein KippersundEllen E. MartolGro Anita MyrvangTherese HolmHeidi HoltanHarald KKirsten LundHanne MidtsundHeidi LIngvild SChristofferEvaStine AskekntschjrldMaikenLars MæhlumToveanniken sandvikTalmaLilleviKari ElisabethBerit RSynnøve H HoelIreneleserTanteMamieTor Arne DahlMarteTor-Arne JensenKristine LouiseAjiniakraAnne Berit GrønbechElisabeth SveeBeathe SolbergalpakkaMariannePiippokattaIngunn STone SundlandAliceInsaneHilde H Helseth