Jeg har nettopp postet en omtale av " For et liv" av Toralv Maurstad. Ser fram til en diskusjon om denne boken. Det er lenge siden jeg har hygget meg så mye med en bok. Anbefales.

Ser i ettertid at det jeg postet som en "omtale" heller kunne blitt postet som et "diskusjonsgrunnlag" her. Jeg var litt rask.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Jeg har nettopp lest din flotte omtale, og kan slutte meg til alt du skriver der. Har hørt denne som lydbok i bilen og på solsenga utenfor hytta de siste to ukene, og ble virkelig positivt overrasket over innholdet. Du verden for et liv! Og om han kanskje smører på litt ekstra her og der for å gjøre historiene enda bedre, er det i alle fall godt funnet på ;-))

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Faktisk har jeg lagt merke til boken da jeg var innom en nettbutikk. Kommer til å lese den senere. Takk for påminnelsen. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har ikke lest Maurstads bok, høres artig!

Jeg synes det virker som en god ide å poste omtalen under "Omtaler" - og gjøre oppmerksom på det her. Usikker på hvordan dette systemet med diskusjonsinnlegg og omtaler vil fungere i praksis. Selv har jeg antakelig gjort en feil - postet ett og samme innlegg både i diskusjonstråden og som omtale. Derfor fikk jeg sansen for din metode, Britt!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Takk, Lillevi. Etter at siden ble lagt om er jeg litt usikker på hvordan det skal gjøres. Før gikk jo omtaler og diskusjoner under ett. Men egentlig kan det jo være greit slik, det er jo ikke alle som er interessert i å lese enhver omtale. Nå velger man om en ønsker å lese mer om boken eller ikke.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Bård StøreHeidiKirsten LundMathildeRonnyKjell F TislevollIngunn SHarald KOleMarit HåverstadFriskusenIreneleserJørgen NHilde H HelsethTor-Arne JensenElin Katrine NilssenHeidi LWenche VargasJakob SæthreMorten MüllerFarfalleToveElisabeth SveeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAkima MontgomeryLars MæhlumNinaBjørg L.DemeterVidar RingstrømBenedikteSvein Erik Francke-EnersenSiljeØystein Espeseth-AndresenJakob Lund KlausenTorill RevheimOddvarGritaolinemay britt FagertveitPia Lise Selnes