Jeg er enig at websiden handler om bøker, men dette er ikke samtidig en bruktbokhandel. At enkelte har sin egen hylle med bøker til salgs har vel ingen imot, og jeg har selv gjort bruk av Karins gode priser og service, men jeg er motstander av å gjøre ordningen "offisiell."

Når det gjelder ønskeliste/huskeliste har vi da allerede muligheten til å benytte oss av det.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 1 svar.

På no.librarything.com har de på bokdetaljsiden på høyre side flere opplysninger. Blant annet ønsker og tilgjengelige eksemplarer for medlemmer. Siden det er amerikansk så er dette mest basert på det amerikanske markedet, selv om det nå er verdenbasert bibliotek (finnes oversatte versjoner). Har når jeg har lagt til bøker har jeg sett dette og synes det hadde passet fint til Bokelskere.no. Har aldri prøvd finn.no, men jeg tror det er et program som finner bøker for deg - ikke bøker du sjekker ut på nettet som man selv medlem av. Selvfølgelig kan man sjekke antikvariater oa, men da må man gå over på noe annet og vente på svar på e-mail.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Hilde H HelsethLinda RastenMads Leonard HolvikAnn EkerhovdBerit B LieHegeHarald KHeidi HoltanKirsten LundInger-LiseTrygve JakobsenDolly DuckReadninggirl30TheaCathrine PedersenAgnete M. HafskjoldTine SundalBeathe SolbergTjommiLene MBjørg Marit TinholtConnieToveJakob SæthrealpakkaPär J ThorssonSynnøve H HoelFindusEllen E. MartolDaffy EnglundMonica CarlsenIngunnJKarin BergIngeborg GEli HagelundGrete AastorpAkima MontgomeryNora FjelliAnniken RøilAliceInsane