Denne helgen er det meldt ganske bra vær, men det skal bli kaldt ute. Det er derfor den perfekte årstiden for å synke ned i sofaen med ett pledd, en kopp kakao/te og en god bok. Det beste er at man kan gjøre det med god samvittighet.

Jeg har ventet 2 måneder på boken Life After Death av Damien Echols, så jeg legger bort alle andre bøker for å lese den. Damien Echols ble i 1994 dømt til døden for drapet på 3 små gutter i West Memphis, han ble løslatt i 2011 etter å ha inngått en kontroversiell avtale. Saken er godt kjent som West Memphis 3 og har vakt oppsikt over store deler av USA. Boken tar ikke for seg detaljene rundt drapene, etterforskningen eller rettsaken, den handler om hans oppvekst og tiden han tilbrakte på dødscelle. I tillegg til en utrolig historie skal han også være en veldig god forfatter så jeg har store forventninger.

Hva leser du denne helgen?

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 27 svar.

Sofies valg av William Styron har prega heile helga. Sterk kost!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Fant nettopp ut at jeg har begge bøkene. Gudskjelov har vi et bibliotek å sjekke bøker som jeg synes er interessante for å slippe doble kjøp. Takk for påminnelsen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har lest Natalie Normann og Anan Singhs "Under den hvite bro".
Derfor er jeg fortsatt våken... Medrivende, spennende og ikke minst skummel, akkurat slik jeg liker krimbøker. Ble svært betatt av den indiske politimannen Dara. Må sjekke ut om det er skrevet flere bøker om ham.

For ordens skyld; jeg har, som mange andre bokelskere, fått boken av en av forfatterne, uten at jeg tror det er det som gjør meg begeistret. Rett og slett en god leseopplevelse!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg leser fortsatt Hunger Games. Men begynner å nærme meg slutten av føreste boka. Jeg har ikke lest så veldig mye den siste tiden. Men jeg liker i utgangspunktet både boka og filmen veldig godt. :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Eg har begynt på 'djevelkysset' av Unni Lindell.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Denne helgen har jeg lest ferdig Selma aarø Lønnings bok " En rekke avbrutte forsøk". På lydbok har jeg endelig kommet igang med "Vindens skygge" av Carlos Ruiz Zafòn. Jeg trodde den skule være tung til å begynne med, men jeg ble dratt inn i historien med en gang. Gleder meg til å sette meg i bilen senere idag:-) Ellers koser jeg meg med "Vest for solen, syd for grensen" av Haruki Murakami. Det er den første av ham jeg faktisk leser og ikke hører på lydbok. For tiden min favorittforfatter!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg leser den nyeste til Kate Morton, "The secret keeper". Den kom ut på torsdag, og jeg kjøpte den samme dag (kindle). Elsket de to første bøkene hennes, og syntes den tredje var grei nok. Dette er hennes fjerde - og så langt synes jeg den er kjempebra! I kjent Kate Morton-stil veksler hun mellom nåtid og 40-tallet, og jeg er veldig spent på hva som skjer videre.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg leser Hypnotisøren av Lars Kepler! Den har jo kommet ut på kino nå så må lese boka før jeg reiser og ser den til uka. Gleder meg stort :)
Ellers holder jeg på med Når livet setter seg i kroppen, litt sånn ved siden av. Den og er veldig fascinerende. Handler om hvordan psykiske problemer kan skape fysiske smerter og hvordan man kan jobbe seg bedre.
Anbefaler begge to!

Godt sagt! (1) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Sluk av Lars Saabye Christensen. Har tatt sin tid med å komme i gang med boken. Jeg har lesesperre for tiden, dessverre. Men den dukker nok opp igjen, leselysten og gleden over en god bok.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Koser meg med "Engelens Spill" av Carlos Ruiz Zafon denne helgen. Boka har stått i hylla altfor lenge, og siden jeg har lyst til å lese hans siste bok "Himmelens fange" i aller nærmeste framtid tenkte jeg at jeg må få lest "Engelens Spill" først. Jeg bare elsket "Vindens skygge", og selv om jeg ser at "Engelens Spill" har fått blandede omtaler her inne, er jeg positiv så langt, synes den er veldig bra, men bare kommet til side 191, så mange sider gjenstår fortsatt før jeg gjør opp min endelige mening om boka.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Jeg gleder meg til å hente "Vindens skygge" ned fra hylla.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

En herlig leseopplevelse! Blir spennende å høre hva du synes!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg har lest litt både og, men sånn er det jo med de fleste bøker.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Leser Mississippi av Hillary Jordan:). Har vært ventet lengre enn langt for å låne denne boka. Men plutselig fant jeg den på hurtiglån og da måtte jeg slå til:)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det går fortsatt i Døden kommer til Pemberley her, er kommen til side 208. Og eg må sei at det no er på tide at boka blir spennande! Hittil har eg kjeda meg litt, men kanskje det blir ei flott avslutning?
Høyrer dessutan på lydbok; Skygge av Karin Alvtegen. Bra bok, men opplesaren er vel teatralsk.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

fortsette me forrige helgs planlagte lesing. Så fortsette med serien Huset Arent av Bente Pedersen, eller så står fortsatt stdefall av Paal Pettersen og kjempenes fall av Ken Follett på tur. Hell å på å les litt innimellom i boka Mosebok-mysteriet av Tom Knox. :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Denne helgen leser jeg Stormen av Ketil Bjørnstad. Det er mange år siden jeg leste noe av denne forfatteren. Det er på tide å lese noe på norsk igjen.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Indias datter av Shilpi Somaya Gowda

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Er omtrent halvveis gjennom Det Sorte Hjertet av John Connoly. Leser egentlig ikke så mye krim, men fikk anbefalt denne og den er ganske bra. Veldig mørk og brutal, og så er det hele tiden noe so skjer så det aldri blir kjedelig. Fikk også Vindens Navn av Patrick Rothfuss i postkassen i dag. George R. R. Martin har sagt at den er skremmende god, så da stoler jeg på det. Tror nok jeg kommer til å begynne med den etterpå. Nesten 900 sider, så kommer sikkert til å holde på med den frem til neste helg også.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

For min del blir det romanserier denne helgen også :) Har noen serier hvor jeg ligger litt etter...

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg er kommet ca 40 sider ut i Døden kommer til Pemberley av P. D. James. Foreløpig er den veldig tilpasset kvinnelige lesere (ikke så merkelig, kanskje), men jeg håper jo at det endres litt når dramatikken eskalerer.

Som neste bok i bunken venter en ganske annerledes bok, Mannen fra bensinstasjonen av Sigurd Christiansen. To levende og en død av samme forfatter var jo veldig bra, og jeg har forhåpninger til denne også, selv om jeg venter meg litt "tyggemotstand".

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Har akkurat fått begynt på House Of Silk, av Anthony Horowitz. Han tar opp arven etter Arthur Conan Doyle og har skrevet et nytt Sherlock Holmes mysterium. Foreløpig er jeg i svært godt selskap med en troverdig Holmes og makker Dr Watson. :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Har forhåndsbestilt den norske utgaven. Er spent på om den er like bra som originalen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Denne helgen leser jeg Bergenstoget plyndret i natt! av Jonathan Jerv, Mysterier i fortiden av Klaus Aarsleff og Frillor, fruar och herrar : en okänd kvinnohistoria av Pia Gadd.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg skal lese ferdig "Historien som aldri ble fortalt" av Monica Ali. Den handler om prinsesse Dianas liv i USA etter sin iscenesatte død. Jeg må innrømme at jeg ikke finner boken så veldig fengende hittil, men den er heller ikke særlig lang så jeg skal ihvertfall lese den ferdig. Kanskje den tar seg opp etterhvert. Ellers håper jeg å få begynt på Karolina Ramqvists nye bok " Alltings børjan" i løpet av helgen også. For sønnen på 6 år leser jeg Lemony Snickets "Den onde greven".

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg skal lese vidre i Kjell Fjørtofts bok Østfronten og hvis jeg blir ferdig med den skal jeg begynne på Fra Finland til Kaukasus av Frode Halle.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Readninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilTine SundalsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig TAnitaIreneleserHarald KTone SundlandHilde H HelsethIngvild RosslundHanne Kvernmo RyeJulie StensethBeathe SolbergKirsten LundChristoffer SmedaasRandiAstrid Terese Bjorland Skjeggerud