Mons Leidvin Takle går rett inn i kjernen av borgerkrigen som raste ved dette diktet. Krig får det verste eller det beste ut av oss. Kommer an på flertallet som råder blant dem vi omgås. En ting er å uttrykke noe som mange viker tilbake på, for å henvise til ytringsfriheten. En annen når man gjøre ord til handling eller lammelse.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Husker godt denne grusomme borgerkrigen på midten av 1990 tallet. Thorvald Stoltenberg hadde en tøff jobb som fredsmegler.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Ja det var helt forferdelig. Her viste de mest aggressive hva de var i stand til å gjøre. Det har vært et urolig sted i flere århundre. Lurer på om deres grusomme gjerninger i krig er lært fra tidligere tiders ugjerninger i krig om territorium (Tyrkia hadde et svært stort rike i sin tid, før den syke mann og riket gikk i oppløsning. Østerrike var i krig der i slutten av 1800-tallet. Folk i det området ble sett ned på i den tiden).

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Vanja SolemdalKirsten LundalpakkaEirik RøkkumBjørg  FrøysaaEmil ChristiansenLilleviTine SundalLailaDemeterJulie StensethMarianne MGrete AastorpJakob SæthrePirelliToveRoger MartinsenSol SkipnesAnniken RøilHarald KBård StøreBur1Elisabeth SveeAmanda ATove Obrestad WøienHegeCathrine HvasshovdKikkan HaugenWencheHilde Merete GjessingEllen E. MartolKristine LouiseBerit RPiippokattaIreneleserAkima MontgomeryLinnLene AndresenHeidi BBsiljehusmor