Da var det over for denne gang.. Så er det bare å glede seg til neste bok kommer om 2-3 år:-)
Boken svarte helt til forventningene. Gode historier om menneskene og den vanskelige tiden de lever i. Og en fantastisk måte å få oppfrisket historiekunnskapene!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 7 svar.

Kjekt å høre,gleder meg til å ta fatt på den:-),har lest "Kjempenes fall",også veldig bra bok.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har lest at den kommer i 2014...Han er nok ikke helt ferdig ennå...Vi gleder oss!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har den liggende her. Supert å høre at den er god. Første boken var jo så bra:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Siden du likte den første, kommer du til å like denne også! Jeg har allerede begynt å fabulere om hvilken skjebne som møter barna som blir født i denne boken:-) Det er bare å glede seg til bok nummer 3!!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Enig, og temaet Lloyd og faren tror jeg kommer igjen. Ellers vil nok siste bind være preget av det som også preget bind 3 av Gunnar Staalesens trilogi om Bergen i det 20. århundre; det er mange som skal dø, tiden renner ut for en hel generasjon, og det er spennende å se hva som skjer den unge generasjon.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Så fint at jeg ikke har lest den første ennå :)
Har noe å glede meg til da!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det har du absolutt! Heldige du:-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Harald KEgil StangelandLailaMads Leonard HolvikPiippokattaBjørg RistvedtSynnøve H HoelAneSiw ThorbjørnsenIngeborg GKirsten LundHeidi Nicoline ErtnæsHildaJulie StensethTor Arne DahlPer Åge SerigstadAmanda AGrete AastorpBente NogvaBenedikteLisbeth Marie UvaagTone HTurid KjendlieLeseberta_23DemeterStine AskeMaikenHilde VrangsagenHege H.Christoffer SmedaasHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenLinda RastennefertitiEllen E. MartolRoger MartinsenTor-Arne JensenMargrethe  HaugenTove AlmaMcHempett