Dette er en bok jeg virkelig anbefaler alle å lese! Selv om det nå er 35 år siden Røde Khmer og Pol Pot styrte i Kambodsja,er dette en bok som på en ærlig og likefrem måte forteller om lidelsene et helt land måtte gå igjen.Dette er,etter min mening,viktig for alle å fa med seg.Forfatteren av boka forteller sin livshistorie som er så hjerteskjærende av tårene triller,samtidig som han forteller om en livsvilje og tilgivelsesevnen som er helt enestående.Da jeg leste denne boka ble jeg sjokkert over hvilken ondskap mennesker kan vise hverandre,men likevel sitter jeg igjen med en overveldene respekt for denne mannen (forfatteren) som har gått igjennom ufattelige lidelser og som må leve med å ha mistet hele familien,og likevel klarer å se lyst på livet og utnytte sine opplevelser til å hjelpe andre.Dette er viktig lesning for alle!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Virkelig en tankevekkende bok, takket være din anmeldelse kjøpte jeg boka og er nå nesten ferdig. Det er utrolig hvor mye enkelte mennesker kan tåle uten å bli aldeles ødelagt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Tusen takk,det var veldig hyggelig å høre :0) Så bra at du likte boka,jeg syns hvertfall det var en sterk og tankevekkende bok! Jeg fikk den anbefalt av en annen bokelsker her inne,og leste den pga. hennes anmeldelse av den :0)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Ingvild SLise MuntheTonesen81Hilde Merete GjessingBjørg  FrøysaaHelge-Mikal HartvedtKirsten LundHarald KRune U. FurbergLilleviIngunn SBjørn SturødCarine OlsrødTralteHanne Kvernmo RyeOleBeathe SolbergAlice NordliLene AndresenAmanda AJulie StensethSynnøve H HoelMarit AamdalMartinAkima MontgomeryMarit HåverstadAvamgeBertyKaramasov11Aud- HelenLinda NyrudChristoffer SmedaasGrete AastorpMarianne MIngeborg GPiippokattaTherese HolmSigrid NygaardBjørg Ristvedt