Jeg har for tiden mange uleste bøker liggende i bokhyllen, men er liksom ikke helt i humør til noe som helst. Jeg leste "Shadow Of Night" av Deborah Harkness og nå har jeg nettopp fullført "Vindens Navn", og vet liksom ikke helt hva jeg skal ta tak i. Er det noen som har forslag?

De bøkene jeg har liggene i hylla er bla.:
- Onkel Toms Hytte
- Frihetens Vinder
- Anna Karenina
- Julie
- A Half Forgotten Song
- Døden Kommer Til Pemberly
- Den Usynlige Broen
- Døden Henger I En Tråd
- Fyrvokterens Kone
- Svanetyvene
- The Map Of Time
- Jonathan Strange & Mr. Norrell
- Vindens Skygge

Eller har dere kanskje forslag til noe helt annet? Bare kom med det, jeg er åpen for det meste (men ikke for mye hardbarket krim, det blir for mørkt for meg).

Har høstferie denne uken, så planen er jo egentlig å lese, men kjenner jeg trenger litt inspirasjon eller noe som virkelig fenger!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Misunner deg som har den usynlige broen ulest, den er helt fantastisk:.)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg liker godt Vindens skygge og står nå på venteliste på biblioteket på forfatterens 3. bok. Likte også døden kommer til Pemberley, så jeg ville kanskej starte med en av dem

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Stein KippersundEllen E. MartolGro Anita MyrvangTherese HolmHeidi HoltanHarald KKirsten LundHanne MidtsundHeidi LIngvild SChristofferEvaStine AskekntschjrldMaikenLars MæhlumToveanniken sandvikTalmaLilleviKari ElisabethBerit RSynnøve H HoelIreneleserTanteMamieTor Arne DahlMarteTor-Arne JensenKristine LouiseAjiniakraAnne Berit GrønbechElisabeth SveeBeathe SolbergalpakkaMariannePiippokattaIngunn STone SundlandAliceInsaneHilde H Helseth