Fantastisk spenning. Jeg liker veldig godt bøker fra Norges olje- og gassproduksjon. Hogne Hongset, Siri Lill Mannes og Tom Kristensen har alle skrevet gode bøker fra dette temaet. Norge er en bananrepublikk, og alle disse bøkene, især inkludert Gass, viser at vi er så sårbare, at trusselen er reell, og at vi vanlige mennesker ikke i det hele tatt forstår hva som egentlig skjer rundt oss. Det ligger enormt med penger i dette, og veldig mange går over lik for å få en del av kaka.

Nok en gang skremmende å få vite hva norske myndigheter gjorde med Nordsjødykkerne! Og så har de ikke engang fått ordentlig erstatning og unnskyldning! Utrolig igjen å erfare at myndighetene lukket øynene, bestilte tjenester, og regnet med at ingen ting skulle bli oppdaget! Nå er det forsent å stille noen til ansvar, men politikere og byråkrater bør virkelig tenke seg om!

Boka spiller veldig godt på nordmenns oppfatning av pakistanere, og pakistanernes oppfatning av nordmenn. Herlig vitsing frem og tilbake gjorde boka også veldig fornøyelig å lese!

Boka var godt skrevet, lettlest (gjorde ikke noe at den var tykk!), veldig spennende, intens (især på slutten), og utrolig bra! Virkelig en sidevender!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundKjell PAnn ChristinHarald KAnette SFlettietteMonica CarlsenMads Leonard HolvikEgil StangelandPiippokattaMarenMarianne AugustaDemeterritaolineIngvild SRufsetufsaJanne Kristin HøylandReidun Anette AugustinLinnMarianne  SkageVannflaskeStig TPilarisKjerstiAkima MontgomerygretemorKarin BergCathrine PedersenNeraLiljaTanteMamieBjørg Marit TinholtIngeborg GJulie StensethBeathe SolbergMorten BolstadNikkaChristofferKjell F TislevollAnniken RøilHilde H Helseth