Jeg veit ikke heilt hva jeg skal si om denne boka. Jeg har lest et par av Kallentofts bøker tidligere, og har hatt pause, for jeg syns det blei for brutalt. Nå forsøker jeg meg igjen, men det er så utrolig groteskt alt, det er ikke måte på noen ting. Konklusjonen blir vel at dette ikke er bøker for meg, selv om de i og for seg er spennende. Det groteske og grusomme tar overhånd.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Helt enig!
Altfor grotesk og brutalt. Fullstendig unødvendig å utbrodere grusomheten på den måten forfatteren gjør her. Språket er dessuten ikke helt min stil. Det er altfor mange gjentagelser om det samme om igjen og om igjen i hele boka.
Jeg har rett og slett slakta denne elendige boka.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

LailaTralteBeathe SolbergKirsten LundOleKjell F TislevollVannflaskeLars Johann MiljeGrete AastorpOdd HebækSolveigCamillaVanja SolemdalMartineEvaRufsetufsaKaren RamsvikHilde VrangsagenJohn LarsenBjørg L.Lisbeth Marie UvaagLilleviHeidi LEli HagelundReidun VærnesAnn EkerhovdBente NogvaEivind  VaksvikAvaNina GInger-LiseAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAnniken RøilJarmo LarsenAkima MontgomeryChristofferReadninggirl30RisRosOgKlagingPilarisKjerstiIngeborg G