"Jeg vil leve" av Oscar Magnusson er noe av det sterkeste jeg har lest. Magnusson havnet i konsentrasjonsleir, og overlevde nesten mirakuløst. Den er så gripende skrevet, en bok jeg har lest flere ganger og aldri glemmer. En bok jeg anbefaler uten forbehold!

"Og tok de enn vårt liv" av Per Hansson er historien om familien Morset fra Selbu i Trøndelag som var sterkt involvert i motstandskampen. Denne boka er nok preget av å være skrevet i en annen tid, jeg husker jeg reagerte litt på helteglorien til Morset-karene, men den er absolutt god. Den er nok litt i dokumentarroman-sjangeren.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Begge bøkene er nå lagt til boksamlingen! Har mye godt lesestoff å glede meg til framover! Tusen tusen takk for alle gode forslag!!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Akima MontgomeryHarald KHeidi HoltanAgnete M. HafskjoldTanteMamieJane Foss HaugenMarit HøvdeEgil StangelandLailaTor-Arne JensensveinAnniken RøilCarine OlsrødOleLena DammenRune U. FurberggretemorBerit RConnieBjørn SturødGrete AastorpAnneWangritaolineJohn LarsenKirsten LundToveAliceInsaneBente NogvaVannflaskeLinnTurid Kalvatn SchøyenBjørg L.Tone SundlandRaymonIngvild SSigrid NygaardBeathe SolbergPia Lise SelnesHarald AndersenSolveig