Nå folkens er dere like fornøyd med nye bokelskere som meg ?
Nye bokelskere er knakende god, er innom veldig ofte .
Hipp hurra for flinke Andre :)

Godt sagt! (17) Varsle Svar

Viser 12 svar.

Beklager å måtte si det, men jeg er ikke like begeistret som dere andre.
Savner også svar som jeg har stilt i "Forslagskassa".

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg trenger, som Tilla, tid til å venne meg til nye ting, og føler meg enda ikke helt hjemme her etter omleggingen. Det henger nok også sammen med at jeg av andre årsaker ikke har vært så aktiv i det siste.. Er derfor litt avventende med å "felle en dom" over Nye bokelskere.

Du er ikke alene om å ha ubesvarte spørsmål og kommentarer i Forslagskassa, Karin. Jeg har forståelse for at det tar mye tid og drive dette nettstedet. Venter og håper:-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg er like fornøyd som deg og synest bokelskere er knakende god:))). Ofte når jeg er innom så tenker jeg hvor fantastisk bra det er blitt... Det som gjør den nye bokelskere så fantastisk bra er at man har tatt vare på det gamle og fornyet det. Så er det kommet noen helt nye ting som jeg synest er helt greit. Men selv om den nye bokelskere er fantastisk god så har den noen få mangler og noen småting som jeg er misfornøyd med. Men det betyr ikke så masse.

Så hipp hurra for flinke Andre:)))

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Er veldig fornøyd og i likhet med deg er jeg her inne ofte. Det tok litt tid å venne seg til designet, men nå synes jeg det er brukervennlig og fint. Er også veldig fornøyd med nye funskjoner som gjør ting lettere.

All ære til Andre for all jobben han har gjort, både før og etter nylanseringen, for at flest mulig skal være fornøyde.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Foreløpig uvant, men det kommer seg! :o)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det jeg savner er å gå inn på en boks side å få alle opplysninger med meg. Dvs. hvem + hvor mange ønsker boken - hvem selger boken/tilgjengelige eksemplarer for den som ønsker å kjøpe.
Ellers så begynner jeg å venne meg til den nye lay-out av Bokelskere. Egentlig er det fantastisk at vi har et slikt sted å samle oss, designet av en person.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Enig med deg! Dette er en funksjon jeg savner!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har ikke blitt helt kjent enda, kanskje derfor jeg ikke er her så ofte lenger. Men fornøyd er jeg . Men jeg liker ikke nye ting. Når de fleste andre har fulgt nye spennende saker en laaang stund, og begynner å bli lei det også, DA kommer jeg med.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg liker dette bedre og bedre, og savner ingenting. :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg er fremdeles ikke helt fornøyd, synes ting er uoversiktelig og tungvint nå. Men jeg blir mer og mer vant med det.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Samme her. Men er veldig imponert over servicen!

Applaus

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Er veldig godt fornøyd, selv om det tok litt tid å nyorientere seg de første dagene etter at den nye versjonen ble lansert. All ære til Andre, som har vært flink til å være tilgjengelig for å svare på spørsmål.

Godt sagt! (15) Varsle Svar

Sist sett

PiippokattaAnne Berit GrønbechAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBente NogvaMarie HolterChristoffer SmedaasLeseberta_23Ingeborg GHilde H HelsethJohn LarsenKirsten LundmgeTine SundalTor-Arne JensenGrete AmundsensomniferumTherese HolmEgil StangelandLars MæhlumHeidi HoltanLailaBerit B LieIngunn SReadninggirl30LilleviAnne LiseAndreas BokleserNorahStig TPrunellaMarkus IngebretsenRufsetufsaKarina HillestadSynnøve H HoelRoger MartinsenIrene KnudsenPer LundHarald AndersenAnne Helene MoeTove