Jeg har hørt at du kan prate med en annen samtidig som man leser boka og få alt med deg.pga. språket er sååå lett. I mine ører er høres det ut som et dårlig språk og altfor lett. Men siden jeg ikke har lest boka så vet jeg ikke om det stemmer.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Det stemmer. OG jeg har dystleksi, men det går greit med den boka! haha

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Språket er så som så, og den ER lettlest... likevel ble jeg så fanget i historien at jeg ikke klarte legge den fra meg. Jeg er fengslet, og kommer til å lese alle tre.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Nå er jeg ikke ferdig med boka, er cirka halvveis, og jeg leser den på engelsk, men føler jeg allikevel kan si litt om språket. Det er ikke noen stor opplevelse språkmessig, men den er helt grei. Bedre enn Twilight synes jeg. Det som irriterer meg er at forfatteren gjentar og gjentar de samme tingene utallige ganger. Hun biter seg i leppa og hun har ikke matlyst, eller at he/she/I frowned. Dette er tre ting som går igjen gang på gang og som er til å få fnatt av. Allikevel fenger historien nok til at jeg ikke klarer å legge fra meg boka. Men å snakke med noen og lese samtidig hadde jeg ikke fått til. Så banalt er ikke språket.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

BEDRE ENN TWILIGHT?!!!! Herregud. Fifty Shades of Grey har kanskje levende språk (enkelt å følge med hva som skjer), men spenstig og kreativt og orignalt?! NIKS. Det er så mange gjentakelser at jeg....gfdklgjdflkgjdklgdfjlgkd. Denne boka (og hele "fenomenet" generelt gjør meg bare oppgitt....selger denne serien fortere enn Harry Potter? Det syns jeg er trist....tenk så mye jobb og mening det er bak Harry Potter-bøkene...og hva i **** er budskapet i Fifty shades of Grey egentlig??? Dette er bare søppel, syns jeg.)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hvis språket her er bedre enn i Twilight, kan ikke Twilight vært noe særlig.. Har bare sett filmene, dog. Har 100 sider igjen av boka Fanget.. underholdende, og fengende nok til å ville lese den ferdig..så får man ta språket for det det det er..det er jo sånn en del 21-åringer snakker..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Twilight var forferdelig! Jeg led meg gjennom to bøker og da orket jeg bare ikke mer. Enda oftere gjentakelser enn i denne boka her, og plutselig dukket det opp masse fremmedord som egentlig bare betydde dagligdagse ting. Som om hun skulle vise hvor flink hun var. Helt håpløst.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Roger MartinsenAnne Lise JohannessenBjørn SturødIngunn SMorten JensenHildeE .Marie HolterTone SundlandLeseaaseGrete AastorpDolly DuckMarianne MMaikenJakob SæthreIngrid HilmerSigrid Blytt TøsdalÅsmund ÅdnøyHilde VrangsagenGro-Anita RoenCamillaLabbelineCtinaAstrid Terese Bjorland SkjeggerudRuneChristofer GabrielsenLilleviStine SevilhaugTonesen81Anniken RøilHanne MidtsundRufsetufsaAnne-Stine Ruud HusevågEinonieTurid Kalvatn SchøyenHarald KSynnøve H HoelStig-Ivar StellanderTonjeKikkan HaugenLaila