Er "Brødrene Karamasov" av Dostojevskij spennende?

På forhånd takk!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Raskolnikov (Eller Forbrytelse og straff), er mer spennende. Det blir altfor lettvint å kalle den en kriminalroman, den er så mye mer enn det. Jeg likte i hvert fall den bedre enn Brødrene Karamasov. D

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg må si jeg stusser litt over spørsmålene dine; ingen av de forfatterne du trekker fram er spenningsforfattere. Dostojevskij er som Tolstoj, russisk forfatter, - som tildels skriver "tung" litteratur. Dostojevskij er opptatt av eksistensialismen, religion og psykologi.

Brødrene Karamasov vil jeg kalle en psykologisk roman, den kan for noen fremstå som ganske så omstendelig, ikke minst når forfatteren tar for seg moral, etikk og religion. Dette er ingen bok eller forfatter man farer over med "lett hånd".

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hvorfor stusser du over spørsmålene mine?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jo, for spørsmålene dine om bøkene er spennende blir så feil på disse forfatterne. Men dersom du konkretiserer litt mer om hva du er ute etter så er det kanskje lettere å svare deg. Jeg oppfatter det som om du er ute etter spenningsforfattere, - da er det helt andre sjangere og forfattere du må se på.

Så skriv gjerne litt om hvilken type bøker du liker, eller hva slags "spenning" du er ute etter så får du kanskje opp gode forslag:-).

Men kanskje er det jeg som misforstår spørsmålene dine?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg spurte fordi jeg ikke visste hva de handlet om. Visste ikke at disse forfatterne ikke skrev spenningsbøker.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Egil StangelandVigdis VoldBjørg RistvedtHilde H HelsethLene AndresenLailaHarald KTanteMamieKirsten LundGro Anita MyrvangTine SundalJulie StensethKarina HillestadHege HopenTone Maria JonassenJoannHeidi BellinoronillesiljehusmorEmil ChristiansenTove Obrestad WøienJan-Olav SelforsKikkan HaugenHilde Merete GjessingBeate KristinMarit AamdalKaren PatriciaVannflaskeGladleserTorill RevheimNina M. Haugan FinnsonIngunn SCatrine Olsen ArnesenSigrid Blytt TøsdalRisRosOgKlagingJakob SæthreHeidi LBjørg L.Ann EkerhovdHeidi BB