Jeg er sånn dilla på dystopi for tiden og da jeg fant denne boken her så tenkte jeg at den lignet litt på 13 Reasons Why (ikke dystopi, men en av de beste ungdomsbøkene jeg noen gang har lest) fordi det blir tatt opp ting på opptaksspiller. Jeg skjønte selvfølgelig at det var dystopi, men siden jeg trodde at den hadde slike likheter tenkte jeg at den kom til å være veldig bra. Den var ikke akkurat den lengste boken jeg har lest, men det var en passe lengde på boken siden jeg så at det hadde allerede kommet en oppfølger. (den har jeg ikke fått lest enda, men tror jeg skal) Så i går leste jeg den ut, og sitter igjen med et halvstort spørsmålstegn printet midt i fjeset. Altså, den var ikke så vanskelig å forstå, men den var litt tullete og den var ALT for kort. Nesten 300 sider bare. Jeg tror kanskje at jeg ville likt denne boken enda mer hvis den hadde dobbelt så mange sider. Hvis bok 1 og 2 var sammen. Fordi denne boken her passer mer til å være en bok. Jeg liker at ikke alle dystopi bøker er i serier. Ikke at det gjør noe når det er en triologi, men det er veldig kjedelig med bøker som (the Morganville Vampires som er på den 13 boken i serien og House of Night som er på den 10/11 boken?) Uansett mister jeg i bunn og grunn lysten til å lese slike lange serier som aldri tar slutt fordi det blir ekstremt kjedelig i lengden og man mister lysten når forfatteren egentlig kunne ha sluttet historien etter 3-4 bøker.

Dessuten fikk jeg assosiasjoner til The Host (av Stephenie Meyer) et par ganger da jeg leste boken. Og det er jo ikke bra i det hele tatt. Hvis man begynner å se likheter mellom bøker, så får man ikke alltid den beste leseropplevelsen. Men så leste jeg videre og den var ikke så lik alikavel. Fordi ja, skal ikke røpe hva som skjer.

Boken hadde selvfølgelig mye bra, men mye dårlig i seg. Dessuten gikk det grusomt fort å lese den, men det gjorde ingen ting (fordi jeg måtte lese den fort igjen fordi jeg skal bruke den til en engelsk oppgave). I bunn og grunn var det et veldig bra konsept, men det ble ødelagt på grunn av en alt for kort bok. Alt for kort.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

RufsetufsaEgil StangelandsvarteperMargrethe  HaugenHarald KTine SundalHildeKirsten LundToveLinda NyrudHeidiTine VictoriaJulie StensethHelen SkogAndreas BokleserTone HTerje N AbuslandHilde Merete GjessingHenrik  Holtvedt AndersenBjørg L.Amanda AAvamgeGodemineReadninggirl30Lisbeth Marie UvaagAstrid Terese Bjorland SkjeggerudVannflaskePiippokattaTore HalsaKjell PTore OlsenCamillaSiw ThorbjørnsenReidun SvensliAnn ChristinLise MuntheDemeterBerit RAstrid Sæverhagen